Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: laboral
Mobilitzacions al País Valencià per avançar cap a la vaga general
26 set 2011
Mobilitzacions al València i comarca per avançar cap a la vaga general. La Plataforma pels Drets Socials de València ha convocat, per dijous 29 de setembre, una concentració a les set de la tarda a davant de la seu del Banc d'Espanya per commemorar el 1r aniversari de la vaga del 29-S.
Després, a dos quarts de vuit, eixirà una manifestació des del mateix punt sota el lema "29-S. La lluita està al carrer. Cap a la vaga general". Les protestes estan convocades per diferents organitzacions i plataformes i compta amb el suport dels sindicats CGT, CNT i COS.
La COS fa una crida a la classe treballadora perquè es mobilitzi per "avançar en la unitat d'acció, sindical i social, per fer front a les retallades socials, laborals i nacionals que estem patint; i al mateix temps, assentar les bases per la propera Vaga General".

convocato768ria_29s_platafdretssocialsDe la seva banda, la Federació Sindical Mundial (FSM) ha convocat una Jornada Internacional de Lluita per a al proper 3 d'octubre a la qual la COS s'hi ha adherit. En aquest sentit, el sindicat assegura que és "de gran importància" que es realitzar accions descentralitzades "per tal de poder reforçar la lluites que s'estan donant a terme en molts dels nostres barris i localitats".

Mobilitzacions per l'habitatge

Paral·lelament, la Plataforma d'Afectades per les Hipoteques (PAH) ha organitzat un concert solidari avui divendres a Alaquàs que, sota el lema "Ningú sense sostre", comptarà amb les actuacions d'Obrint Pas i Orxata Sound System, entre altres. La plataforma també ha convocat una manifestació aquest diumenge 25 de setembre a les sis de la tarda a València "pel dret a l'habitatge, el lloguer social, la moratòria dels desnonament i la dació en el pagament". La plataforma denuncia que "cada dia 240 família es queden al carrer". Tot en el marc de l'onada de protestes per l'habitatge que se celebraran aquest diumenge.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/13923/1/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat