Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Maig»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : laboral : especulació i okupació
(29-S) Tornem a prendre els carrers!
25 set 2011
29 SETEMBRE - BARCELONA
MANIFESTACIÓ conjunta amb els sindicats combatius i no pactistes
18:30h Via Laietana (davant Foment del Treball)
cartel-y-recorrido-catalan29Sweb.jpg
EL 29 SETEMBRE, tornem a prendre els carrers!
El 29 de setembre fa un any que es va convocar una vaga general en tot l'estat espanyol, estenent una protesta i revolta que fa molt temps no succeïa. En Barcelona, a l'hora 0, quan començava el dia, els piquets van tancar bars i negocis dels que fan cada vegada més inaccessible viure en la ciutat. En barris i pobles de tot el principat es van organitzar piquets i accions descentralitzades, que deixaven el seu rastre allà on passaven (corts de tràfic, cercaviles, sabotatges a trens, expropiacions de mercaderia…), i que van escalfar el matí, per a començar una manifestació agitada on un cotxe de la guàrdia urbana va cremar. A continuació, la policia va desallotjar el banc okupat, un banc que a més estava sense servei en Plaza Catalunya des de feia anys, o sigui, abandonat; i a la tarda, una gran manifestació massiva va desembocar en una ràbia materialitzada convertida en rebel·lió generalitzada (barricades de foc, destrosses a bancs i franquícies de grans marques, ocupació d'un hotel de luxe, llançament de pedres a la policia…).

    El 27 de gener els sindicats combatius (CNT- Catalunya, CGT, Solidaritat Obrera i COS), vam convocar altra vaga contra les retallades de les pensions que els sindicats grocs (CCOO i UGT) estaven negociant. Un gran nombre de persones vam prendre els carrers.

    Dies abans també es van reprendre els carrers per a acabar ocupant un cinema abandonat, que la policia va desallotjar aplicant la seva força bruta.

    Perquè pel que sortim al carrer ara fa tot just un any, és pel mateix que lluitem ara.

    Perquè cada dia veiem com empitjoren les nostres condicions de vida.

    Perquè cada vegada treballem més hores, menys remunerades i som més vulnerables a que trepitjin els nostres drets.

    Perquè ens oposem a les retallades dels serveis públics (educació, sanitat, transport…), així com a la continua privatització d'aquests.

    Perquè ens oposem que hàgim de pagar el deute dels bancs i tota la crisi generada pels rics, i que ni ells ni els polítics pateixen.

    Perquè volem enderrocar les reformes laborals i de les pensions que ens fan tornar enrere en matèria de dret.

    Perquè volem un repartiment de la riquesa i un repartiment del treball, per oportunitats de treball més dignes per a totes i ingressos adequats per a les desocupades o aquelles que no poden treballar.

    Perquè volem parar els desnonaments i els desallotjaments de cases, i proporcionar habitatge accessible per a tot el món.

    Perquè no estem d'acord que a l'immigrant que intenta guanyar-se el pa abandonant als seus, se li consideri un delinqüent i no una persona que busca no morir de fam i malalties en el seu país d'origen. Països que sempre són espoliats sense cap escrúpol pel capital internacional, encara que això costi la vida a milions de persones.

    Perquè la indignació si no va acompanyada per una resposta ferma i decidida, és tergiversada i assumida pel sistema.

    Per tot això, us convoquem a fer del pròxim 29 de setembre, un dia de lluita descentralitzada, i a la tarda us convidem a acudir a la manifestació conjunta amb els sindicats combatius i no pactistes, que s'iniciarà a les 18:30h de la tarda a Via Laietana (davant Foment del Treball).

    Perquè l'única lluita que es perd és la que s'abandona i és mitjançant la lluita, que recorrem el camí on volem arribar. Us animem a reprendre el carrer i en definitiva a reprendre la vida que els rics i l'Estat ens van robant dia a dia.

    Perdem la por i tornem a fer del 29 de setembre un dia de rebel·lió contra tot allò que ens van traient i per a recuperar tot allò que ens mereixem.

Salut! Ens veiem en els carrers!    

CNT Catalunya     setembre 2011


(CAST)

EL 29 DE SEPTIEMBRE VOLVAMOS A TOMAR LAS CALLES

29 SEPTIEMBRE - BARCELONA
MANIFESTACIÓN conjunta con los sindicatos combativos y no pactistas
18:30h Via Laietana (delante Foment del Treball)

    El 29 de Septiembre hace un año que se convocó una huelga general en todo el estado español, extendiendo una protesta y revuelta que hace mucho tiempo no sucedía. En Barcelona, a la hora 0, cuando empezaba el día, los piquetes cerraron bares y negocios de los que hacen cada vez más inaccesible vivir en la ciudad. En barrios y pueblos de todo el principado se organizaron piquetes y acciones descentralizadas, que dejaban su rastro allá donde pasaban (cortes de tráfico, pasacalles, sabotajes a trenes, expropiaciones de mercancía…), y que fueron calentando la mañana, para empezar una manifestación agitada donde un coche de la guardia urbana ardió. A continuación, la policía desalojó el banco okupado, un banco que además estaba sin servicio en Plaza Catalunya desde hacía años, o sea, abandonado; y por la tarde, una gran manifestación masiva desembocó en una rabia materializada convertida en rebelión generalizada (barricadas de fuego, destrozos a bancos y franquicias de grandes marcas, ocupación de un hotel de lujo, lanzamiento de piedras a la policía…).

    El 27 de Enero los sindicatos combativos (CNT- Cataluña, CGT, Solidaridad Obrera y COS), convocamos otra huelga contra los recortes de las pensiones que los sindicatos amarillos (CCOO y UGT) estaban negociando. Un gran número de personas tomamos las calles.

    Días antes también se retomaron las calles para acabar ocupando un cine abandonado, que la policía desalojó aplicando su fuerza sucia.

    Porque por lo que salimos a la calle ahora hace apenas un año, es por lo mismo que luchamos ahora.

    Porque cada día vemos como empeoran nuestras condiciones de vida.

    Porque cada vez trabajamos más horas, menos remuneradas y somos más vulnerables a que pisoteen nuestros derechos.

    Porque nos oponemos a los recortes de los servicios públicos (educación, sanidad, transporte…), así como a la continúa privatización de éstos.

    Porque nos oponemos a que tengamos que pagar la deuda de los bancos y toda la crisis generada por los ricos, y que ni ellos ni los políticos padecen.

    Porque queremos derrocar las reformas laborales y de las pensiones que nos hacen volver atrás en materia de derecho.

    Porque queremos un reparto de la riqueza y un reparto del trabajo, por oportunidades de trabajo más dignas para todas e ingresos adecuados para las paradas o aquellas que no pueden trabajar.

    Porque queremos parar los desahucios y los desalojos de casas, y proporcionar vivienda accesible para todo el mundo.

    Porque no estamos de acuerdo en que al inmigrante que intenta ganarse el pan abandonando a los suyos, se le considere un delincuente y no una persona que busca no morir de hambre y enfermedades en su país de origen. Países que siempre son expoliados sin ningún escrúpulo por el capital internacional, aunque ello cueste la vida a millones de personas.

    Porque la indignación si no va acompañada por una respuesta firme y decidida, es tergiversada y asumida por el sistema.

    Por todo esto, os convocamos a hacer del próximo 29 de septiembre, un día de lucha descentralizada, y por la tarde os invitamos a acudir a la manifestación conjunta con los sindicatos combativos y no pactistas, que se iniciará a las 18:30h de la tarde en Vía Laietana (ante Fomento del Trabajo).

    Porque la única lucha que se pierde es la que se abandona y es mediante la lucha, que recorremos el camino donde queremos llegar. Os animamos a retomar la calle y en definitiva a retomar la vida que los ricos y el Estado nos van robando día a día.

    Perdamos el miedo y volvamos a hacer del 29 de Septiembre un día de rebelión contra todo aquello que nos van quitando y para recuperar todo aquello que nos merecemos.

Salud! Nos vemos en las calles!            
CNT Catalunya         Septiembre 2011
Mira també:
http://www.nodo50.org/cntcatalunya/joomla/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: EL 29 SETEMBRE, tornem a prendre els carrers!
26 set 2011
Desde luego, saldré a la calle, pero... ¿sólo un día?.
¿No sería mejor organizar huelgas generales sectoriales, rotativas y organizar la solidaridad y la caja para esos trabajadores, durante al menos una semana?. En función de los resultados, se podría seguir con un mes y así sucesivamente?.
Salud
Re: EL 29 SETEMBRE, tornem a prendre els carrers!
26 set 2011
no hi havia un manifest unitari?
Re: EL 29 SETEMBRE, tornem a prendre els carrers!
26 set 2011
Yo ire a comprar al corte ingles
Re: EL 29 SETEMBRE, tornem a prendre els carrers!
27 set 2011
No podre ir, tengo cita en la pelu.
Re: (29-S) Tornem a prendre els carrers!
28 set 2011
El que diu el company Juan Nadie no és nou. Els sindicats del estat francès ja van protagonitzar una sonada vaga general contra la allargament de l’edat de jubilació, crec que al 2010, la vaga va ser convocada per sectors i va anar estenent-se de sector en sector, mantenen la flama del conflicte. El que esta clar que la vaga de un dia no funciona com a estratègia.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more