Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
Els directius de l'Hospital de Sant Pau obligats a lliurar la documentació al comitè d'empresa
23 set 2011
El Comitè creu que l’informe resultant serà negatiu i s’evitarà la retallada de personal sanitari. El dret de vaga pot ser exercit per l'Hospital de Sant Pau i per la resta de la xarxa sanitària en contra de les retallades imposades pel Govern CIU presidit per Artur Mas
Barcelona Dijous, 22 de setembre de 2011 13:13


El Comitè d'Empresa de l'Hospital de Sant Pau es mostra satisfet pel resultat de la primera reunió a la Inspecció de Treball per abordar l'Expedient de Regulació d'Ocupació presentat per la direcció, que podria afectar prop del 40% de la plantilla. En aquesta primera trobada, la Inspecció de Treball ha obligat la direcció a presentar a la part social “de manera transparent” tota la documentació que aquesta li havia requerit en les reunions prèvies mantigudes entre empresa i Comitè, i que en cap cas li va ser facilitada.

La documentació requerida, entre altres, és:

- Auditoria 2009-2010.

- Mapa de posició de les persones afectades per l'ERO de 15 dies i de 15 mesos, i motius.

- Plantilla fixa 2010-2011.

- Plantilla estructural i eventual 2010-2011.

- Activitat per serveis dels darrers dos anys.

- Interrelació del grup empresarial Hospital de Sant Pau.

- Plantilla de direcció, comandaments i subcomandaments.


El Comitè d'Empresa considera que un cop es faci pública la documentació requerida, l’informe resultant serà negatiu i la direcció de l'Hospital de Sant Pau no tindrà raons per mantenir l'ERO presentat.

A la tarda, a les 16.30h hores, els representants sindicals es reuniran amb els diferents grups parlamentaris de la Comissió de Salut del Parlament per a mostrar-los la seva disconformitat amb l’Expedient de Regulació, i els lliuraran una carta. A les 16.00h s’atendrà i es lliurarà la carta als mitjans de comunicació (davant l’entrada principal del Parlament, al Parc de la Ciutadella de Barcelona).
Reunió amb la Comisió de Salut del Parlament


DIA: dijous, 22 de setembre de 2011.
HORA: 16.30 hores (a les 16h, atenció als mitjans).

LLOC: a l’entrada principal del Parlament de Catalunya. Barcelona.

This work is in the public domain
Sindicat