Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
cercavila reivindicatiu el dissabte 24 al Clot-camp de l'arpa
22 set 2011
Cercavila reivindicatiu pel Clot-Camp de l'Arpa
Dissabte 24 de setembre
Inici: 18h C/ Andrade22
Final:20h Hospital 2 de maig
Denunciem les injusticies al barri...
cartell cercavila_2.jpg
RECUPEREM LA DIGNITAT
Les nostres vides no estan en venda

Ja fa masses anys que veiem com el capitalisme -a través de les seves crisi generades per l’especulació i la cobdícia de la classe dirigent- ens ataca diàriament de forma constant i sistemàtica, empobrint i denigrant les nostres vides mitjançant mesures antidemocràtiques com per exemple: les diverses reformes laborals, els “pensionazos”, les retallades en serveis públics o amb una última reforma constitucional que legalitza la precarietat permanent. L’Estat Espanyol i el Govern de la Comunitat Autònoma de Catalunya amb les complicitats dels diferents Partits tradicionals, però també la Patronal, el poder Judicial, els sindicats venuts de CCOO i UGT,... en són els CULPABLES!

Tot i les mostres de fermesa i oposició per part d’un sector important de les classes populars encara no en tenim prou, ens calen més persones organitzades als barris, viles i ciutats i entre totes construir un mur tant gran que no es pugui retallar. Hem de passar de la queixa, la indignació i la protesta a la organització, la proposta i la lluita al carrer.

Per assolir-ho ens cal ajuntar-nos i ser moltes més. Els rics ja saben què fer per mantenir els seus luxes i privilegis i no han dubtat a l’hora de signar una o altra llei o dictar una o altra sentència de desnonament, si amb això saben que afavoreixen els seus interessos. Aquest sistema és injust i només trencant el nostre aïllament, estenent la solidaritat i exercint el suport mutu dia a dia ens farem fortes per exigir el que és nostre.

Per assolir-ho, et convidem a participar de l’Assemblea del barri del Clot-Camp de l’Arpa tots els dimecres a les 19h a la Plaça del Mercat.


PER L’AUTOGESTIÓ I L’AUTOORGANITZACIÓ DE LES NOSTRES VIDES
PERQUÈ JUNTES HO PODEM TOT
PER LA NOSTRA DIGNITAT

This work is in the public domain

Comentaris

Re: cercavila reivindicatiu el dissabte 24 al Clot-camp de l'arpa
22 set 2011
anim companyes del clot tot el suport desde els barris!
Sindicat Terrassa