Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Manifestació 29-S: cap a la VAGA general
22 set 2011
Manifestació el día 29 a Barcelona, dins de la jornada de lluita estatal convocada per sindicats combatius i no pactistes.

AL MATÍ
ACCIONS DESCENTRALITZADES

A LA TARDA
MANIFESTACIÓ 18'30 H
SORTIDA: FOMENT DEL TREBALL (VIA LAIETANA)

LA LLUITA ÉS AL CARRER, CAP A LA VAGA GENERAL!!

https://www.facebook.con/event.php?eid=275550932464153

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació 29-S: cap a la VAGA general
22 set 2011
Cuan hi habia una asamblea de 7000 personas a la Pl Catalunya, si alló s¨hagués aprofitat per expandir el sentiment pre-revolucionori que es respiraba i no diluirlo en una payasada de asambleas de barris que cadascú mira per que no tamquin EL SEU C.A.P. o la SEVA escola (i als demés...) potser es pobría haber intentat fer una vaga general amb alguna posibilitat... Ara, amb aquest campi qui pugui y mes dividits que mai entre anarcos,indepes,troscos,vermells,moderats,etc... Crec que ya la hem desaprofitat un altre vegada per culpa dels imbécils listillos de de sempre que mai estan cuan toca,pero saben mes que ningú, sobretot de agafar la subvemció o el "premi"(digali local,digali centre civic,digali permisivitat amb...) y córrer(V de Vivienda, DRY, ETC) Quina llàstima,companys
Re: Manifestació 29-S: cap a la VAGA general
23 set 2011
La veritat quan llegeixo els comentaris de certes persones, crec que realment, no estan madur, segueixen cert pessimisme i per tant fora de tota capacitat d'entendre alguna cosa, sense menys *preciar la seva opinió és clar, menys ell, sense respecte a l'opinió a feia els altres, com si la lluita constant i diària que molts realitzem fos un partit *futbol, per dir alguna cosa. Doncs clar que molts i moltes desitgem una mica més i més en la situació en què ens trobem tant a nivell social i laboral, cal crear més condicions per arribar a uns mínims d'actuació, els 7000 de la plaça Catalunya, això no és la realitat, la realitat està a paralitzar tota la vida social des de la indústria, els comerços ho transportis, el sistema parlamentari, almenys perquè et facis sentir, és a dir, per crear aquesta condicions contra el capital i l'ESTAT és necessari fer petites coses, per exemple mobilitzacions i anar conscienciant. Si realment vols fer alguna cosa positiu organitza't i després critiques, els altres fem el que podem encara que de vegades no ens agradi el que veiem i sentim.
Re: Manifestació 29-S: cap a la VAGA general
23 set 2011
Però la realitat tambè es el que va passar el 27 de gener, hem de ser-hi conscients.
La vaga general es un medi, mai un fi en si mateix, i catalunuya no es grècia, això tambè està clar (es a dir, que les 7000 de pça catalunya i inclús les més de 100000 del 19j i l'ambient que es respiraba no implicaben l'èxit d'una vaga general si aleshores s'haguès convocat).
S'ha de continuar amb les movilitzacions
Sindicat Terrassa