Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Urgent: aturem el desallotjament de la Resposta!
22 set 2011
Salutacions veïns i veïnes,



Des de l’Assemblea de Joves del Fort Pienc us fem arribar la mala notícia sobre el futur del Casal Popular del barri, La Resposta.

La gran immobiliària Núñez i Navarro, de la mà dels cossos policials i judicials de l’estat capitalista espanyol, ha iniciat un procés penal contra joves del barri.
Volen acabar amb aquest projecte a través del qual l’AJ Fort Pienc treballem per difondre pensament crític i oferir un oci alternatiu no consumista per al jovent del barri.
Com bé sabeu, des d’aquest espai portem força mesos reivindicant la cultura i llengua pròpies, treballant per unes festes majors populars i reivindicatives juntament amb l’esplai del barri i el Casal de Joves Xiroc, creant un espai de lluita i socialització amb l’Assemblea de Drets Socials de l’Eixample, fent passis de pel·lícules, tallers, xerrades i moltes activitats més amb un horitzó clar: fomentar la consciència social i el pensament crític com a forma d’avançar cap a un món més just, sense discriminacions de cap tipus.
Defensem els espais okupats davant la manca d’espais municipals per al treball de les entitats del barri, com és el cas de Transformadors, l’equipament juvenil situat al carrer Ausiàs March que va ser tancat per l’Ajuntament del PSOE amb l’objectiu de ser requalificat. A dia d’avui, el regidor de l’Eixample Gerard Ardanuy encara no ha informat als i les joves del barri quin serà el futur d’aquest equipament.
Per tal de garantir tota la feina feta i la que podem continuar fent des de la Plaça del Fort Pienc, tenim un objectiu clar: Aturar el desallotjament de la Resposta.

Per aquest motiu us convidem i us animem a mobilitzar-vos o fer mostres de suport en defensa del Casal Popular, concretament amb el

Cercavila reivindicatiu del dissabte 24 a les 18h a la plaça del Fort Pienc.

Contra l’especulació, okupació!

Aturem el desallotjament de La Resposta!

La lluita continua!

Assemblea de Joves del Fort Pienc-CAJEI
Mira també:
http://www.ajfortpienc.wordpress.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more