Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Fora la UME de la Safor!
22 set 2011
Comunicat de rebuig per la presència i existència de la Unitat Militar d'Emergències (UME).
Fora la UME de la Safor!
Davant la presència de la Unitat Militar d’Emergències (UME) de l’exèrcit espanyol a la ciutat de Gandia, i a la nostra comarca, l’assemblea d’Endavant de la Safor vol traslladar a totes i tots els/les saforencs/ques el següent:
-     Les tasques desenvolupades i assignades a la UME mai haurien i han d’ésser desenvolupades per un cos o col•lectiu de caràcter militar.
-     Existeixen o, en el seu cas, podien crear-se col•lectius de caràcter civil que perfectament podrien desenvolupar les funcions atribuïdes a la UME.
-     La UME, en tant que unitat d’un exèrcit integrat en l’OTAN, forma part d’una institució responsable de milers de morts arreu del món, per la seua participació en nombroses missions destinades a mantenir les posicions de privilegi de les classes dirigents dels estats occidentals.
-     Aquesta unitat, en tant que constituent, també, de l’exèrcit espanyol, forma part d’un cos militar de caràcter colonial i estranger destinat a garantir, per la força, la” sagrada” unitat de l’estat espanyol , per mantenir i defensar així els interessos i privilegis d’uns pocs (les classes dirigents de l’estat espanyol) i els perjudicis d’uns molts (les classes populars catalanes).
-     Manifestem el nostre rebuig frontal a la presència d’aquesta unitat militar a la nostra ciutat i comarca, i reclamem responsabilitats als governs municipals, entre ells el de Gandia, que l’ han facilitada.
Fora la UME de les nostres muntanyes i pobles!
Fora les forces d’ocupació dels Països Catalans!

                        Gandia, la Safor, Països Catalans
                                21.09.2011

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa