Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Info Usurpa 697
21 set 2011
::: Butlletí setmanal de contr@informació des del 1996 Nº 697setmana del 21 al 27 de Setembre de 2011 :::
usurpa-groc.jpg
usurpa_697.pdf
usurpa 697.pdf (136,92 KiB)
MUSTAPHA ES TROBA EN COMA DESPRÉS DE SER DETINGUT, MANIFESTACIÓ Divendres 23 de septembre a les 20h a la pl. Sant Domènec(Manresa)

MANIFESTACIÓ PEL DRET A L'HABITATGE Diumenge 25 a les 18h a Plaça Catalunya

3VOLTES REBEL EN PERILL DE DESALLOTJAMENT, Dillums 26 a les 8:30h al carrer Argullós, 108 esmorçar popular antidesallotjament


Ateneu Llibertàri Acràcia (Badalona)
Ara fa més de mig any, veient la necessitat de promoure l'ideari llibertari va neixer l'Assemblea Lliberària de Badalona; durant aquest temps s'ha anat consolidant aquest projecte. Ara davant la situació politico-social veiem encara més necessari consolidar un espai, lAteneu,que pretén ser un lloc de reunió, de difusió cultural i de creació d’esperit crític, on es difonguin valors com la solidaritat o el suport mutu, així com també d’aprendre diferents maneres de relacionar-nos que ens respecti a totxs. Així doncs a l'Ateneu s’hi realitzaran activitats de caire formatiu com ara tallers diversos o bé classes a llarg plas, com també proposarem cercar un oci alternatiu i sobretot formatiu.Per això a nivell de funcionament ens organitzem de forma assembleària, horitzontal, antiautoritaria i antisexista. Per aquest motiu us convidem a venir, participar i a proposar iniciatives pel conjunt d'activitatas que es duràn a terme. Ens podreu trobar al barri de Lloreda, Passatge del Riu Tordera, nº 5-7 Baixos, compartint el local amb la CNT-AIT a Badalona. SALUT I REVOLUCIÓ!
Ateneu Llibertári Acrácia


Han desallotjat Can Masdemont
Un dispositiu de 5 furgones de mossos i varis carros s'han presentat a les 7.00 AM d'aquest matí per desallotjar la masia okupada de Can Masdemont. No hi ha detinguts. Els habitants de la masia de Can Masdemont s'han despertat amb una trentena de mossos antidisturbis a casa.
Aquesta masia, enrunada durant dècades i okupada i reconstruida (teulades incloses) fou okupada l'any 2005. El desallotjament s'ha produit sense avís, malgrat tenir un acord verbal amb el propietari que volia vendre la finca i mentrestant deixava viure als habitants, nens inclosos.Segons el propietari, l'Ajuntament de Sant Cugat, ha concedit un permís d'obres al bell mig del bosc de Collserola per facilitar l'especulació urbanística. A canvi, el propietari ha cedit una part de la finca forestal perquè l'ajuntament comptabilitzi les hectàries com noves árees verdes. En diuen política sostenible. Els habitants, identificats, han pogut retirar part de les pertinences. Segons el propietari, ara iniciaràn les obres, encara que no s'ha vist encara cap llicència que ho autoritzi.
Indymedia barcelonaINFO USURPA!
Telèfon: 932844756 (Dimarts 13:00h a 16:00h)
email:<usurpa ARROBA riseup.net>
http://usurpa.squat.net
Mira també:
http://usurpa.squat.net

This work is in the public domain

Comentaris

aupa l'usurpa
24 set 2011
no deixis mai de sortir
endevant usurpa que algo keda
Sindicat