Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
(dimecres) Concentració Consulat Bolivia solidaritat indígenes TIPNIS
20 set 2011
El govern bolivià promou la construcció d'una carretera que partirà el Territori Indigena TIPNIS en dos, malgrat l'oposició unànima dels pobles yurakarés, maoxeños i Chimanes.
Des de Barcelona, convoquem a una concentració al Consolat de Bolivia davant l'inici d'actes de repressió policial als marxistes.
marxa tipnis.jpeg
policia a la marxa.jpeg
consolat bolivia.png
ACTE DE SOLIDARITAT AMB LA MARXA INDIGENA CONTRA LA CARRETERA DEL TIPNIS

Dimecres 21, 20h.
Consolat de la República de Bolívia

C/ Roger de Flor ,3 <M> Arc de Triomf

Concentració i Vigília amb espelmes en solidaritat amb els pobles indígenes yurakarés, moxeños i chimanes i amb la Marxa Indígena contra la carretera pel Territorio Indígena Parque Nacional Isiboro Sécure.

Convoquen: Solidari@s con el TIPNIS- Barcelona, Col.lectiu de Solidaritat amb els Pobles Indígenes, Repsolmata, Campanya No al 12 Octubre...Des d'in-situ de la Marxa ens envien fa unes hores el següent comunicat:

Que bueno,adelante con la acción!!
Hoy hemos amanecido con la represión de la policía a dos bloqueos guaranies, gasificados más.
Siguen llegando más policias a sólo un kilómetro de l*s marchistas, se habla de 1900 policias ya. Pero en principio hoy avanza la Marcha.
El bloqueo de los colonos sigue intacto.
No entendemos nada.. que duro.

Invitem a totes les assistents a portar pancartes, espelmes, torxes per visibilitzar la solidaritat amb els pobles indígenes amenaçats per la carretera.
Mira també:
http://www.somossur.net/index.php?option=com_content&view=article&id=726:cronologia-de-la-marcha-por-la-dignidad-el-territorio-
http://www.isiborosecure.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa