Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Més accions solidàries per Tamara.
19 set 2011
El dia 16 de setembre a prop de les 00:30 es van fer una serie d' accions en Sant Adrià contra una oficina d' assegurances i una sucursal . En el barri de 'La mina' es van fer una serie de pintades solidàries que deien: ''Tamara Llibertat'' ''Presxs al carrer'' entre altres. Totes les accions van ser en solidaritat amb la companya Tamara condemnada a 8 anys de presó per els/les amxs del poder.
Aquest setembre destaca per ser un dels mesos de l' any més moguts i on el sistema capitalista sense escrúpols, ha estat atacant a tota la resistència que sota ningun concepte vol ser un/a servx més del ramat. Però, per la seva sorpresa, el sistema ha rebut una resposta contundent, efectiva i solidària. Endavant amb les accions i el suport mutu. La lluita segueix.
Lluita subversiva.

En Castellà:

El día 16 de septiembre, cerca de las 00:30 se hicieron una serie de acciones en Sant Adrià contra una oficina de aseguradoras y una sucursal. En el barrio de ‘La mina’ se hicieron una serie de pintadas que decían: ‘’Tamara libertad’’ ‘’Presxs a la calle’’, entre otras. Todas las acciones fueron realizadas en solidaridad con Tamara, condenada a 8 años de cárcel por lxs amxs del poder.
Este septiembre destaca por ser uno de los más movidos donde el sistema capitalista, sin escrúpulos, ha decidido atacar y reprimir a toda la resistencia que bajo ningún concepto quiere ser un/a siervx más del rebaño. Pero, para sorpresa suya, el sistema ha recibido una respuesta contundente, efectiva y solidaria. Adelante con las acciones y el apoyo mutuo. La lucha continúa.
Lucha subversiva.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Més accions solidàries per Tamara.
19 set 2011
Endavant!
Re: Més accions solidàries per Tamara.
20 set 2011
No sere jo el que plori per cap multinacional.
Sindicat Terrassa