Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: especulació i okupació
Veïnes de Nou Barris disposades a aturar un desallotjament
19 set 2011
http://youtu.be/LJpl-JeOSzc
http://youtu.be/LJpl-JeOSzc
Mira també:
http://www.trobada9barris.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Veïnes de Nou Barris disposades a aturar un desallotjament
19 set 2011
Desallotjament del 3 Voltes Rebel

S'intentarà desallotjar el 3VOLTES REBEL el dilluns 26 de setembre a les nou del matí. D'aquesta manera, esdevindria el tercer espai de participació popular tancat per l’Administració en menys d’un any a Nou Barris

Primer fou el Casal de Joves de Prosperitat, tancat pel Districte al setembre passat. A continuació, fou el Taller d’Autoreparació de Bicicletes - L@s Bicios@s, desallotjat i convertit en un solar sense ús, durant l’abril d’aquest any. Ara és el Casal Popular 3Voltes Rebel el que està pendent de desallotjament.

Aquest espai situat al Carrer Argullós, 108, a Nou Barris, s’inaugurà a l’estiu del 2006, després que l'Assemblea de Joves de Nou Barris el rehabilités i li donés forma de casal popular autogestionat per dur-hi a terme reunions i activitats al servei de les entitats i el veïnat del barri.

Durant aquests cinc anys d’existència, el Casal ha acollit moltíssimes activitats (participació a la Festa Major de Prosperitat, a les festes d’hivern del barri anomenades “San Xibeco”, a l’agermanament Galaico-català “La Foliada”, debats, xerrades, projeccions de pel·lícules de cinema alternatiu, recitals poètics, sopars...). També ha esdevingut la seu social de diferents entitats que han jugat un paper important al servei de les lluites veïnals al districte (Assemblea de Joves, Trobada Alternativa, Oficina de Drets Socials per l’assessorament laboral gratuït, Cooperativa Agroecològica el Llevat, Associació 500x20 en defensa de l’habitatge digne, L@s Bicios@s, La Cuarta, l'Assemblea d'Indignades, Des de Baix i la CUP de Nou Barris).

Després del procés judicial que ha finalitzat amb una sentència favorable al propietari de l’immoble, posseïdor també de diferents locals comercials de la zona, hi ha una ordre de desallotjament que s’efectuarà al matí del dilluns 26 de setembre.

Per tot això, els col·lectius que dinamitzem el Casal 3 Voltes Rebel manifestem que:

- Convoquem un esmorzar el dilluns 26 de setembre a les 8.30, al carrer Argullós, 108, en defensa dels espais veïnals autogestionats.

- Malgrat la campanya contra els espais de participació popular de Nou Barris, estem disposades no només, a defensar els casals, sinó a obrir-ne de nous.


Trobada Alternativa de Nou Barris / Associació 500x20 / L@s Bicios@s / La Cuarta / CUP de Nou Barris

http://www.fercanet.net/endavantstap9b/mostra.php?pagina=Principal&pagin
Sindicat Terrassa