Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Retenció il·legal a un company que anava a visitar a la Marina Bernadó
13 set 2011
Ja és la segona vegada que es produeix un intent de fer perdre la visita d'un company a una pres/presa política catalana.
RETENCIÓ IL.LEGAL A UN MILITANT SOLIDARI QUE ANAVA A VISITAR A MARINA BERNADÓ A PARÍS.

El passat dilluns, dia 05 de setembre, a les 05 00 del matí, un company que es disposava a embarcar en un vol amb destí París per anar a visitar a la companya, presa política catalana, Marina Bernadó fou retingut per dos membres de paisà que s’identificaren com a Mossos d’Esquadra i que ràpidament li féren saber quin era el motiu del seu viatge: “ ...què vas, a veure a la Marina?...”

Acte seguit van iniciar un registre minuciós de la bossa del company retingut fins que varen ser conscients de que ja no podria arribar a embarcar a temps pel seu vol.
Degut a aquesta “incidència” el company es va veure obligat a comprar un altre bitllet, gràcies a la solidaritat dels companys i companyes de Kasa la Muntanya i Blokes Fantasma, per poder arribar a temps per fer mitja visita, ja que va arribar tard per realitzar la visita completa de dues hores.

Des de Rescat volem denunciar la persecució policial a la que ens veiem sotmeses els i les solidàries que seguim trencant amb la dispersió que els estats Espanyol i Francès apliquen i executen contre totes les persones compromeses i solidàries. El cas no és casual ja que el mateix company es va veure immers en una situació similar ja fa uns anys quan es disposava a visitar a un altre pres polític retingut a Soto del Real.

FINS L’ÚLTIM RESCAT, LA LLUITA CONTINUA!!!!
SENSE JUSTÍCIA NO HI HA PAU!!!
POLICIA NACIONAL/ MOSSOS D’ESQUADRA, DIFERENTS COSSOS, MATEIXOS GOSSOS!!!
LLIBERTAT PRESES POLÍTIQUES CATALANES!!!


Rescat ( col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes )

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Retenció il·legal a un company que anava a visitar a la Marina Bernadó
13 set 2011
"gràcies a la solidaritat dels companys i companyes de Kasa la Muntanya i Blokes Fantasma"

Una mostra més de que la solidaritat i la unitat en les lluites són la nostra millor arma. Quedem-nos amb aquestes coses i no fem cas als trolls i maderos que s'estan dedicant ultimament a crear tensions a indymedia.
Re: Retenció il·legal a un company que anava a visitar a la Marina Bernadó
13 set 2011
curiòs oi?
Re: Retenció il·legal a un company que anava a visitar a la Marina Bernadó
14 set 2011
No hauria de semblar extrany... les revolucionàries entenen la solidaritat com alguna cosa més que paraules. En aquestes coses cal estar unides... per la llibertat de totes les persones que lluiten! Fins a l'últim rescat!
Re: Retenció il·legal a un company que anava a visitar a la Marina Bernadó
14 set 2011
Si és van molestar en anar a retenirlo senyal que els hi molesta i senyal que anem per von camí.
Sindicat Terrassa