Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió
Absolució detinguts el 1 de maig i durant la Vaga General del 29S
13 set 2011
Rescat als bancs, retallades socials, abusos de poder, torturas, muntatges policials, noves presons... Aquesta és la seva democràcia.
Durant la manifestació llibertària del passat 1 de maig, reprimida amb càrrega policial i 12 detinguts, alguns/es dels detinguts van ser torturats/es per part de Mossos vestits de paissà. Cops de porra, asfixiaments, desplaçament d'una pròtesis mamària, trencament dels dos colzes d'un dels detinguts, etc.

Després de ser detinguts/es i torturats/es, ara s'enfronten a penes de fins a 5 anys de presó, acusats falsament amb el testimoni fals dels Mossos com ha única prova. Les acusacions son desordres públics i el llançament d'una pedra a un dels Mossos, per part d'un dels manifestants.

Ens acusen de violents per justificar la seva violència.

Per altra banda el descontent popular contra aquesta pseudodemocràcia capitalista creix i la seva resposta com sempre: repressió, mentida i terror.

La democràcia dura el que dura la obediència.

Tot i la propaganda del circ mediàtic cada cop som més els que sabem que ells son els violents. No permetrem que amaguin la veritat, ni la repressió,podrà aturar la solidaritat.

Per aixó demanem l'absolució dels detinguts de la mani del passat 1 de maig, així com dels compayns/es durant la vaga general del 29 de setembre i l'obertura de diligències i esclariment de les tortures sorgides als detinguts/es. Volem demostrar també la solidaritat amb les persones preses.

El proper 15 de novembre jutgen a dos dels llibertaris/es detinguts/es. Hi ha altres tres acusats.

Atents/es a properes convocatòries.

Actua, mostra la teva solidaritat.

Font: http://www.lahaine.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Absolució detinguts el 1 de maig i durant la Vaga General del 29S
13 set 2011
manifestació llibertaria?
Per favor, una mica de rigor. Alguns sembla que viviu a un món a part.

En tot cas, solidaritat total amb les encausades.
Re: Absolució detinguts el 1 de maig i durant la Vaga General del 29S
13 set 2011
Malgrat l'error, potser es refereixi a la càrrega que es va produir contra la part de la manifestació on estava el bloc llibertari, no et sembla?
Em sembla molt oportú posar les coses en el seu lloc, però també em sembla que certs comentaris te'ls podies haver estalviat.
Solidaritat amb les encausades!
Re: Absolució detinguts el 1 de maig i durant la Vaga General del 29S
13 set 2011
Doncs a mí, que era allà i vaig rebre pals de valent, no em sembla poc rigorós el comunicat. Uns 10 minuts abans de les càrregues i detencions policials el bloc independentista va desaparèixer literal i repentinament perquè tothom ja s'olorava que la cosa no acabaria bé.

De totes maneres, no estaria de més que l'EI per una vegada mostrés solidaritat amb repressaliats que no són els "seus".
Re: Absolució detinguts el 1 de maig i durant la Vaga General del 29S
13 set 2011
Crec que no hi havia cap bloc llibertari. El bloc el qual us referiu jo el considero tant de llibertaris, com de antifeixistes, autònoms o comunistes, com de gent que no es sent representada per cap partit-secta etc

Solidaritat!
Re: Absolució detinguts el 1 de maig i durant la Vaga General del 29S
13 set 2011
Intoxicació, intoxicació i més intoxicació. Projectant una falsa confrontació entre esquerra independentista i llibertaris intenten dividir els moviments populars.

Per qui no ho sàpiga i es pugui creure aquests escrits, hi ha moltíssims exemples de col·laboració de militants i col·lectius d'una i altra banda en campanyes antirepressives de diversos casos, d'una i altra banda. Que hi ha discrepàncies? Benvingudes! Les superarem amb la nostra pràctica, sense intromissions ni sectarismes, i per suposat, sense intoxicació pre-política o policial.

Salut a totes les camarades, i absolució encausades.

Viurem Lliures O Morirem!
Re: Absolució detinguts el 1 de maig i durant la Vaga General del 29S
13 set 2011
intoxiacions, no i ha que veure la realitat, i aquetsa es la que es, el altre dia en el acte de homenatge al facerias, els de la cup van voler capitalitzar el acte com si fos un miting per demanar el vot, i ha el qui ha i no voler veure es viura una ilussio, al final ens diran que els fets del maig del 37 tambe son intoxicacio, l,ultima barrera per arrivar a la anarkia es el nacionalisme i el indepedentisme, cuan la jovent la salti benvinguts fins aleshores estem amb barricades diferents, ja saveu el ultim refugi dels egocentristes es el patriotisme, i devant del crit patria o mort nosaltres diem anarkia i vida, nos veiem per els carrers,nosaltres no necesitem senyeres ni estels, volem l,anarkia. apa salut i guerrilla.
Sindicato Sindicat