Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : mitjans i manipulació : guerra
Reflexions sobre el desè aniversari del 9/11/WTC
11 set 2011
Deu reflexions sobre aquest desè aniversari del 9/11
Deu reflexions sobre aquest desè aniversari del 9/11
http://covertoperations.blogspot.com/


10) El 9/11 va ser el frau més gran i el més obvi de la meva vida adulta, i gairebé segur que els perpetradors "ho van fer transparent a propòsit".

9) l'única manera que el 9/11 hagués estat un treball intern mes evident seria si la xifra oficial de morts fos de 3.333.

8) els quatre "llocs d'accident d'avió" foren barreges molt estranyes de credibilitat i falsificació.

7) els +50 UA175 vídeos coneguts eren barreges molt estranyes de credibilitat i falsificació.

6) mentre que el 9/11 va ser endemoniat, el mal més gran va ser la guerra perpètua que els EUA han portat al Orient Mitjà des del 9/11.

5) estudiar el 9/11 ha estat una de les coses més fascinants de la meva vida, no només per la matèria, sinó també per les personalitats increïblement estranyes, les mentalitats ilogiques i extravagants, i els obvis agents d'intel.ligència que he trobat.

4) la cosa més sorprenent sobre el 9/11 és la desintegració increïble de les torres del WTC, que més enllà de qualsevol dubte raonable, implica la participació de diverses bombes nuclears en miniatura.

3) El 9/11 i les seves seqüeles han deixat en clar que els mitjans de comunicació son una empresa criminal.

2) el que mai m'ha deixat de sorprendre és el grau en què la gent no li importa una merda el 9/11, fins i tot si es tractava d'un treball intern.

1) més important que el 9/11 és el que he après sobre la veritat última de totes les conspiracions a partir del Anonymous Physicist.




-----------------


Evidencies dels dispositius de fusió nuclear avançada al WTC
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/evidence.htm
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/military.htm

1. Pulverització del 99% de ciment en pols ultra fi, segons el registrat per estudis oficials. La pols de formigó va ser creada instantaneament a través de les torres quan el dispositiu de fusió de milions de graus de calor va expandir ràpidament el vapor d'aigua en 1.000 vegades en els pisos de ciment.

2. Acer sobreescalfat desapareixent (en vaporització contínua mentre queia) com es veu en els videoclips de les torres ensorrant-se. Això requereix temperatures uniformes aproximadament del doble que la produida per termita. La demolició convencional amb càrregues explosives (termita, RDX, HDX, etc) no pot transferir el calor tan ràpidament fent que l'acer passi per sobre de la seva temperatura d'ebullició.

3. 22 tones d'acer de la paret exterior de les seccions expulsat a 200 metres al jardí d'hivern. Carregues de tall no poden expulsar acers pesats, i càrregues de llançament no poden proporcionar l'energia necessària sense una superfície sòlida de muntatge pesant.

4. Seccions de columnes de 330 tones de la de la paret exterior arrencades de la torre. Carregues de tall no poden expulsar acers pesants units entre si, i carregues de llançament no poden proporcionar l'energia necessària sense una superfície sòlida de muntatge pesant.

5. Basses d'acer fos a la part inferior dels pous d'ascensors (WTC-1, WTC-2, WTC7). Massives càrregues de calor han estat presents en les parts més baixes d'aquests edificis de gran alçada. Com un dels testimonis després de veure el flux de metalls va declarar: "ningú serà trobat amb vida".

6. El comportament dels pilans vistos (erectes per 20-30 segons, evaporantse al caure, i amb el pols d'acer que es manté en l'aire on estaven els pilans). El pilans no es va mantenir pel fet que van perdre la seva durabilitat quan les articulacions es van vaporitzar.

7. Pics aguts en les lectures de sismògrafs (2.1 i 2.3 Richter) ocorreguts al principi del col.lapse de les dues torres. Curta durada i alta potència indiquen un esdeveniment explosiu.

8. Una premsa de 50 tones va desaparèixer d'una planta del soterrani de les torres bessones, i mai va ser recuperada de la runa. No és possible amb ensorraments o demolicions controlades. La premsa es va evaporar o es va fondre totalment.

9. Núvols de pols d'ossos al voltant de les Torres Bessones. Això no s'ha trobat fins a la primavera de 2006 al edifici del Deutsche Bank. (més de 700 restes humanes trobades al sostre i de les reixetes de ventilació). Veure http://www.911citizenswatch.org/print.php?sid=906

10. Els incendis van tardar 100 dies per extingir-se tot i la contínua polvorització d'aigua. La termita es crema totalment i després es refreda més ràpid, només en uns pocs dies. Aquest temps de refredament llarg significa que la càrrega total de calor absorbida per l'acer de les Torres Bessones va ser massiva, lluny de qualsevol cosa quan s'ensorra o en demolicions controlades tipiques.

11. Tons de color bru en l'aire degut la radiació nuclear formant NO2, NO3 i àcid nítric. TV i vídeo documental canvien el balanç de color a blau per a disfressar aquest fet indicant la complicitat en l'encobriment.

12. Els valors elevats de triti en l'àrea del World Trade Center, però no en altres parts de Nova York. Els estudis oficials van afirmar que 8 senyals de sortida dels dos avions Boeing comercial van ser els responsables. El triti en els senyals de sortida és insuficient per explicar les mesures (molt poc triti està disponible per a la mesura després de l'evaporació en l'aire com a hidrogen i com a vapor d'aigua tritiada. Això pot proporcionar una prova concloent dels dispositius de fusió nuclear, i per tant de la participació dels militars dels Estats Units i israelians.

13. Fluxos piroclàstics observats en els núvols de pols de ciment. Només es troben en les erupcions volcàniques i en les detonacions nuclears. L'explosió de carregues es refreda només uns pocs milisegons després de l'explosió, o després d'haver assolit uns 10 metres en l'aire. El flux piroclàstic no es barreja amb altres núvols, significant que molt alta calor als núvols no és possible amb la demolició convencional o càrregues explosives. Els núvols piroclásticas es van refredar al WTC, però aquest procés va portar uns 30 segons. Veure http://video.google.con/videoplay?docid=1381525012075538113

14. Enorme expansió dels núvols de pols de 5 vegades el volum de l'edifici, que indica els nivells extrems de calor que es genera molt per sobre d'explosius de demolició tradicional.

15. L'alçada de la runa va ser un 10% de l'original en lloc del 33% previst en una demolició tradicional. La eliminació del marc central d'acer sota terra per algun dispositiu de fusió permet que el marc superior caigui en aquest espai buit i reduir l'alçada de la runa.

16. No hi ha supervivents trobats, excepte alguns bombers en una cantonada entre la runa, que es van aixecar a veure el cel blau per sobre d'ells en comptes de ser aixafat per l'ensorrament de runes. L'ona de fusió ascendent de la destrucció va deixar aquesta cantonada, però va eliminar les runes per sobre dels afortunats bombers.

17. 14 gossos de rescat i alguns treballadors de rescat van morir massa aviat després, per ser atribuïts a les toxines o pols d'amiant (els problemes respiratoris a causa de les partícules alfa i el triti creat per la fusió són molt més tòxiques)

18. Es registren partícules de metall de grandaries subatòmiques, que es troben en els estudis de pols d'acer a causa de la evaporacio. Només és possible amb acer vaporitzat (en ebullició).

19. El procediment de descontaminació utilitzat a la Zona Zero (pulverització amb aigua a alta pressió) per a tot el acer eliminat del lloc. La pulverització amb aigua mante controlada la radioactivitat de fusió.

20. No hi ha cossos humans, mobles o ordenadors trobats entre la runa, però fulles de paper intactes van cobrir els carrers junt amb la pols fina. Els objectes amb una massa significativa absorbeixen l'energia de fusió (neutrons i raigs X) i s'evaporen, mentre que el paper no ho fa. La teoria del pols i el paper.

21. 200.000 galons en els tancs d'aspersió d'aigua en els sostres de WTC-1 i WTC-2, però no hi havia aigua a les ruïnes. La calor dels dispositius de fusió va vaporitzar les grans reserves d'aigua.

22. Els informes d'explosions de cotxes al voltant del WTC, i moltes restes cremades es podien veure en llocs que no havien estat colpejats per la runa. L'energia de fusió (radiació de calor i neutrons) va causar que els cotxes s'ensenguessin i cremessin en llocs lluny del WTC.

23. Tall de l'energia elèctrica en tota el area, les reparacions es va fer durant 3 mesos. Els dispositius de fusió causen un pols EM electromagnetic, amb dispersió de Compton. Veure els enginyers alemanys ajudant a la placa dels EUA 5. http://home.debitel.net/user/andreas.bunkahle/defaulte.htm

24. El pols EM electromagnetic va ser registrat per càmeres de televisió amb circuits electrònics d'alta qualitat. Això va ocórrer al mateix temps que els pics sísmics registrats pel Lamont Doherty durant el començament del col.lapse. Això es deu a aquest efecte Compton i resulta en un tall electric en una gran àrea voltant el WTC.

nuke.jpg

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Reflexions sobre el desè aniversari del 9/11/WTC
11 set 2011
Hi ha documentals a internet que cap televisió europea ha emès en deu anys, com ara "Zero" o "9/11 Mysteries" que proven entre altres coses que es va tractar d'una demolició controlada (ni hipòtesi del Col·lapse estructural ni castanyetes barates), amb els estudis d'arquitectes i enginyers de tot el món.
De fet el mateix exministre de defensa alemany ja ho va denunciar el 2005, i molta altra gent.
Els únics que no se n'assabenten, per idiotes profunds o perquè no volen, són els periodistes dels més-merda i la politicada barata occidental.
Autoatemptat, falsa bandera, i el negoci més gran de tota la història per part de les corporacions industrial-militars del 2003 al 2010.
Re: Reflexions sobre el desè aniversari del 9/11/WTC
12 set 2011
Curs accelerat en detalls d'explosius militars poc coneguts.
http://www.saunalahti.fi/wtc2001/explosives.htm


Hi ha molta confusio amb els documentals existents sobre les causes i metodes exactes de demolició. L'unic en que estan d'acord tots es que va ser provocada, pero encara no s'ha aclarit prou com.
Una gran contribució a la confusió han estat els desinformadors profesionals (seriosos, no els tipo ovnis que tambe fan mal), que desde dins del moviment han proposat teories distractories alternatives, que els esceptics de bona fe s'han cregut i els moviments per la veritat han adoptat.
El mes notori seria S.Jones i la teoria de demolició per termita, apareguda cap al 2006 (Jones treballava previament en fusió nuclear). I el mes recent seria D.Khalezov (ex-militar rus) i la seva teoria de demolició per fisió nuclear, apareguda cap al 2008. Totes aquestes barrejen molt elements de realitat amb altres distraccions: en això consisteix la ocultació de la trama de conspiracions, i a mesura que la gent s'apropa a la veritat, cal saber que es vol ocultar.
Les diverses teories nuclears van anar prenent força, principalment pel nombre de victimes per radiació que s'han produit entre bombers al llarg del temps. La hipotesis de demolició per fusió (2007) continua sent la mes explicatoria dels fets, o mes posiblement, el component principal d'una barreja de metodes utilitzats, ben segur que cal continuar investigant.
Ningu dubta però que la demolició va ser provocada, que encara segueix impune, i que politics i mitjans en son complices.
Sindicato Sindicat