Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
EINA+Amics del Bosc+Alerta+PD Anti, avui a Vallcarca
09 set 2011
Què tindrem enguany al barri?

Divendres 9 de Setembre: A la placeta de les festes (placeta Bolívar). Concert:

20:30 Amics del Bosc: es defineixen com uns hooligans de la natura, com uns cultivadors de vegetals humans regant-los de rock i blues. Amb 5 anys d’experiència sota d’aquest nom, i amb dos discos que els avalen arriben a les Festes amb el seu estil característic, i amb l’útlim disc “Fluctuacions de l’Apòstol/Flam (Casafont records, 2011)” sota el braç.

22:00 Eina: “A l’any 2011 tenim més del 40% del jovent català a l’atur, tractats com excedents, com deixalles, per un sistema incapaç d’utilitzar tota aquesta força productiva i creativa pel benefici comú. Amb el segon treball d’EINA, L’Estat i la Revolució, inspirat en el llibre de Lenin, parlem en primera persona de les experiències, sensacions, emocions i pensaments d’un aturat en el transcurs d’un dia qualsevol, presentant l’Estat com l’eina política que executa les ordres del capitalisme, condemnant-nos amb la seva llei i la seva repressió, a la misèria i la desesperació. Un estat que en mans de la Revolució, segons l’anàlisi de Lenin, s’hauria de dissenyar per garantir el respecte de la classe treballadora i de les nacions, i per reprimir la resistència dels assassins capitalistes. Aquest nou estat o comuna, un cop complerts els seus objectius, seria enviat al museu de les antigalles, com les cadenes dels esclaus o la destral de pedra.” Política i música unides. Un còctel perfecte per a que ningú es quedi indiferent. Formats el 2008, porten lligada una llarga trajectòria amb Inadaptats. Des de Vilafranca, doncs, política i rock per vena!

23:30 Alerta: Des de la Vila ens arriben els ex-Skatassun totalment reformats: nou treball al carrer, nous membres… però la mateixa lluita: independència i socialisme. Amb la seva música de caire festiva però sense oblidar la crítica social, segur que Alerta ens farà vivrar. D’estil ska-rock, Alerta s’ha convertit en un clàssic de l’oci musical del jovent de la Vila de Gràcia. Ara, venen per primer cop a Vallcarca.

01:00 PD Anti: Resident de l’Ateneu Popular de Vallcarca, PD Anti ens farà acabar el segon dia de festes amb les millors versions punk-rock que mai no caduquen i sempre són festives.
Mira també:
http://apvallcarca.wordpress.com/2011/09/04/fm-alternatives-vallcarca11-divendres-dia-9/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: EINA+Amics del Bosc+Alerta+PD Anti, avui a Vallcarca
09 set 2011
Desde quan, els "Estats en mans de la revolució", una vegada complerts els seus objectius, es dissolen???
Sindicato Sindicat