Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Cenador vegano solidario benéfico.
05 set 2011
solidaridad sin fronteras
walter.jpg
Desde las 21 horas.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cenador vegano solidario benéfico.
05 set 2011
aleshores si els vegans treuen beneficis de la lluita antiespecista és que els interessa (económicament)que la tortura als animals augmenti i s eternitzi per treure´n més beneficis.
quina paradoxa, oi?
Re: Cenador vegano solidario benéfico.
05 set 2011
beneficis?

no has entés res...
Re: Cenador vegano solidario benéfico.
05 set 2011
Clar, i els anarquistes volen que s'eternitzi la gent a la presó per seguir fent dinars benèfics a 2€ (oju, a vegades es recauden quantitats estratosfèriques de 100€!), els indepes igual amb lo seu i així tots... ens has pillat amb el gran negoci del segle xaval!
Re: Cenador vegano solidario benéfico.
05 set 2011
no, es qe no em cauen bé els vegans i vull enxampar-los (conceptualment, èticament) d alguna manera.
però no penso preguntar com ni a on van a parar aqests beneficis.
Re: Cenador vegano solidario benéfico.
05 set 2011
els beneficis son per aquesta persona, el Walter Bond, tu mateix pots parlaro enviar un e-mail amb el noi en questiò per veure si gent de barcelona va enviar diners, tu mateix nen "pensament" policial
Re: Cenador vegano solidario benéfico.
06 set 2011
mort a tots als policies del planeta!!!

per intentar esbrinar el qe vol dir "ei pensament" ho passo a l espanyol i qeda..

"los beneficios son por esta persona, Walter Bond, tu mismo puedes hablarlo, enviar un e-mail con el niño en cuestión para ver si gente de Barcelona envió dinero, tu mismo "pensament" policial".

És a dir, qe vols dir qe els beneficis són "a causa de walter bond" i no "destinats a walter bond"?. o sigui són per walter bond però no per a en walter bond. O sigui qe se´ls qedan els vegans de la carbo?

No, sino passa res. Està molt bé qe es crein restaurants vegans als C.S.O.´s. Però no cal enganyar.
Re: Cenador vegano solidario benéfico.
06 set 2011
http://www.supportwalter.org/

voilà! aquí tens la pàgina del col·lectiu de suport a walter bond amb un número de compte on pots fer donatius que, probablement, aniran destinats no només a mantenir i ampliar la campanya per tal que el seu cas sigui conegut, sino a ajudar econòmicament a pagar les possibles despeses o necessitats que no pugui cobrir el tal walter ara mateix (sigui advocats, sigui productes bàsics que necessiti dins el talego, etc.).

tan difícil era, "pensament"? penso que et queda pensar molt encara, nano.
Re: Cenador vegano solidario benéfico.
06 set 2011
queda clar qe els donatius s entreguen al nº de compte de la pàgina, però això no assegura que els beneficis del sopador vegà beneficiós vagin íntegrament o mínimament al compte.
de fet si hi ha una campanya recaudatòria a internet, quin sentit té el sopar benèfic o beneficiós?
Re: Cenador vegano solidario benéfico.
07 set 2011
se hacen esas movidas porque la vida en la trena no será fácil, y toda ayuda le será bienvenida, así como otros compañeros ecoanarquistas en méxico que están en la misma situación que Walter Bond, si tienes dudas de dónde va el dinero de tal o cual cenador, pues ve a encarar a quienes los organizan en tal o cual centro social okupado, sea en la carbonería u otro sitio.
esas dudas son extensibles por lo que veo para toda causa benéfica entonces, tanto para represaliados en el pasado como en el futuro.
cuidarse de los troles polis
Re: Cenador vegano solidario benéfico.
07 set 2011
muerte a todos los polizias i trolls del planeta!

lo qe e echo es lo qe dizes. los de este zenador, ellos savrán si el dinero ovtenido lo an puesto o no en la cuenta.

pero a lo qe llego es qe cuando se anunzia un zenador venéfico, si es para venefiziarse los qe azen el zenador,,,lo azen porqe temen qe si ponen directamente un comedor-zenador diario i lo anunzian como si fuera un restaurante serian tachados de capitalistas.
es dezir, si se trata de ganar dinero, ¿para qé engañar con campañas?.
si esto es así, si en realidad los zenadores venefézicos se realizan para ovtener venefizios económicos, entonzes son mas onestos los capitalistas qe montan una cadena de restaurantes vejetarianos porqe no engañan con falsas campañas. senzillamente ponen prezios insoportavlemente caros. lo cual es una estafa pero no es tan desonesto como venefiziarse con los venefizios de una supuesta campaña venéfica.
en definitiva, por el mismo esfuerzo, los qe organizan zenadores veganos venéficos se podrían montar un restaurante vegano, ganarían más pasta i tendrían para ellos i para todas las campañas en las qe qisieran aiudar.
Sindicato Sindicat