Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
El PP premia un franquista que va assistir a l'execució de Puig Antich
01 set 2011
Un dels mèrits que li reconeixen és la seva assistència 'en comissió de serveis' a l'execució de Salvador Puig Antich
El govern popular de Melilla ha atorgat la Medalla d'Or de la Policia Local de Melilla a Ramón Antón Mota, qui va ser conseller de Seguretat Ciutadana durant el franquisme. Un dels mèrits que li reconeixen és la seva assistència 'en comissió de serveis' a l'execució de Salvador Puig Antich

El Partit Popular ha decidit homenatjar un altre ex franquista. Si a Elx, la direcció del partit va dedicar un carrer a l’últim alcalde franquista, ara el de Melilla ha decidit concedir la Medalla d’Or de la Policia Local a Ramón Antón Mota, ex conseller de Seguretat Ciutadana de la ciutat autònoma durant el franquisme.

Això ha indignat als partits de l’oposició, sobretot pel fet que un dels motius pel que ha estat considerat és per haver assistit “en comissió de serveis” a l’execució de Salvador Puig Antich, l’any 1974, una de les darreres i a la vegada més criticades de tota la dictadura de Franco. La proposta ha tirat endavant gràcies als vots del PP. La resta de grups de l’oposició (PSOE, Coalició per Melilla i Populars en Llibertat) s’hi han oposat.


Més informació:

El PP d'Elx dedica un carrer a l'últim alcalde franquista
http://www.cronica.cat/noticia/El_PP_dElx_dedica_un_carrer_a_lultim_alca



cronica ->
Mira també:
http://www.cronica.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El PP premia un franquista que va assistir a l'execució de Puig Antich
01 set 2011
I què us esperaveu? Avui dia al Puig Antich potser no l'executarian, però el toturarien i el tirarien a la presó de per vida... Almenys els del PP són honestos en el seu feixisme, no com els cabrons del PSOE, que són igual d'experts en terrorisme d'Estat.
Re: El PP premia un franquista que va assistir a l'execució de Puig Antich
04 set 2011
el PSOE de A Coruña va posar a un carrer el nom del seu Alcalde i va omplir la ciutat amb 500 plaques signades per "...el Excmo. alcalde Francisco Vazquez". Aquest capullo ara està d embaixador d espanya al vaticà.
tots els partits polítics són la mateixa merda amb diferents noms i diferents lladres.
Sindicato Sindicat