Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Areas-Pizza Grill] Concentració laboral. Lloc: Avinguda Diagonal.
30 ago 2011
Hora: 11:00 Davant els acomiadaments dels treballadors i treballadores d’un dels centres de treball de la empresa AREAS i la negativa de la Direcció a la recolocació dels mateixos en la resta dels centres farem concentracions per demanar a l’empresariat la reconsideració de postura
El proper 31 d’agost l’empresa Areas SA, dedicada a botigues de conveniència, benzineres i, sobretot, a l’hostaleria (cafeteries, àrees d’autopistes, estacions de tren, aeroports, etc) amb 600 assalariats/des a la demarcació, tancarà un establiment Pizza Grill a Badalona, el que comportarà l’acomiadament d’11 treballadors.

Es tracta d’una empresa sense pèrdues i amb molts centres de treball, tal i com s’ha publicat recentment en alguns mitjans de comunicació. Tot i així la direcció de l’empresa prefereix acomiadar abans que recol•locar els treballadors afectats. Areas no ha tingut en compte la qualitat i professionalitat dels companys, algun dels quals es troba en una situació difícil, amb més de 45 anys i amb moltes dificultats per tornar a trobar feina després de més de 20 anys treballant a l’empresa.

És per això que s’han convocat dues concentracions per reclamar el manteniment dels llocs de treball i que s’acabi amb els acomiadaments injustificats. Seran dijous 25 i dimarts 30 d’agost, d’11 a 13 hores, davant les oficines de l’empresa (Av. Diagonal, 579-587, Barcelona).

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa