Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Ara més que mai: Avui a Salt, Manifestació antifeixista!
27 ago 2011
PxC ha anunciat que acata la decisió del TSJC de prohibir la seva convocatòria de demà a Salt i ha desconvocat oficialment la concentració.

Tant la decisió del TSJC de prohibir la convocatòria com l'anunci de PxC de desconvocar l'acte, responen en gran part a la pressió popular, que es va traduir el passat dimecres en un contundent rebuig a la visita d'Anglada al ple de l'Ajuntament de Salt. Així doncs, hem d'entendre la renúncia de PxC com una petita però important victòria.

D'altre banda, tot i l'anunci de desconvocar l'acte, no es pot descartar la presència d'individus o de grups feixistes demà als carrers de Salt.

És per tot això que la manifestació antifeixista prevista per demà es manté, amb més raons i força que mai. Perquè amb PxC o sense, amb Anglada o sense, el discurs racista continua existint al carrer i a les institucions, i cal plantar-li cara.

Hem de convertir aquesta convocatòria en un clam multitudinari i contundent contra el racisme i el feixisme, i en una demostració de força perquè sàpiguen que a Salt no hi son benvinguts.

Per tant, ara més que mai:Avui(dissabte 27 d'agost) a Salt...

Manifestació: Racisme i feixisme, ni a Salt ni enlloc!

17.00 - Plaça Catalunya, Girona
17.30 - Coma Cros, Salt

Combatem el racisme! Expulsem el feixisme dels nostres carrers!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ara més que mai: Avui a Salt, Manifestació antifeixista!
27 ago 2011
No ens donem compte del veritable problema: si PxC va treure 3 regidors a Salt és perquè molta gent els va votar amb el discurs que porten, igual que a molts altres llocs. I la veritat, tinc la sensació de que si no van treure més regidors és per falta de diners i poder mediàtic, sincerament.

Podem fer les manis que volguem, però cal pensar com combatre discursivament el discurs predador de "en temps de crisi, o ell o jo. Això és el que acaba pensant molt votant de PxC, sinó parleu amb els vostres companys de curro despolititzats a veure que us diuen.
Una mica de realitat
27 ago 2011
A mi hem fa gracia això de "la pressió popular", com molt bé s'ha indicat la PxC va treure tres regidors a Salt, i la gent que els va votar no són part del poble o què?

La realitat és que les esquerres no han sapigut, ni saben enfocar el tema de la religió i la inmigració com cal, això dels papers per a tothom és totalment surrealista, i això de manifestarse contra el papa i després manifestarse per a que és puguin construïr mesquites ja ni t'explico com queda.

Tot plegat, aneu fent el garrulo, que aquest 20-N quan la PxC tregui els seus primers diputats a les eleccions, seràn ells els que riuran.
Re: Ara més que mai: Avui a Salt, Manifestació antifeixista!
27 ago 2011
kiko, escolta, la dreta no té l'exclusiva de pensar que en un país sobra gent. Al nostre poble hi ha gent racista, hi ha gent de dretes, espanyolista, homòfoba, etc.

Recordem sinó el cas de Pol Pot a Cambodja, dels 9 milions creia que en sobraven 5...
Re: Ara més que mai: Avui a Salt, Manifestació antifeixista!
27 ago 2011
Cada día feu mes pena. Manifestar-se contra el Papa queda molt be i Soc Guai! En canvi manifestarse contra l'islam es automáticament feixista i racista. Realment si tant us indigna us convido a sobreviure una mesets a Salt i veureu que es maca la multiculturalitat. .
Re: Ara més que mai: Avui a Salt, Manifestació antifeixista!
27 ago 2011
Soc progre,comunista e independentista
no al papa,no al racisme
si al bon rotllo i a la prol.liferació de mesquites arreu de catalunya com setes i el que estigui en contra d'això és un raciste i feixiste
Re: Ara més que mai: Avui a Salt, Manifestació antifeixista!
27 ago 2011
Quién más pena hace, es aquel y aquellos que lo entienden todo al revés, porque piensan que todo el mundo está en su contra y lo viven todo como una amenaza. Después, desde ese discurso del miedo, intentan buscar apoyos y organizarse con más miedosos...
Me manifiesto contra el papa, porque creo que es una lacra social que sigue viviendo del pueblo y porque practica una religión criminal, que deja al filo de la muerte con sus amenazas, a muchas personas a causa del hambre y de las enfermedades.
Nadie necesita un papa, y mucho menos como ese, con la excepción de los exterminadores y genocidas, con los además tuvo cierta fraternidad y afinidad de ideas.
No me manifiesto a favor de las mezquitas, ni tampoco a favor del burka, ese es vuestro discurso del miedo cuando nos manifestamos en contra de los racistas que dicen que no se construyan mezquitas, pero sí catedrales; que no se aborte, ni se considere la eutanasia, pero son partidarios de la cadena perpetua y de la pena de muerte, y las aplican cuando pueden.
Me manifiesto contra las leyes que impiden que las personas se vistan como quieran, amparándose en supuestos culturales o religiosos, manipulando las ideas con el discurso de los derechos de la mujer, a la cual consideran como una persona inferior al hombre y para la que tienen preparadas labores predeterminadas en función de su condición femenina, pero que en el fondo, si no siguen sus preceptos morales, las consideran "guarras", "putas", "fracasadas como mujer y/o madre" o cualquier otra categoría peyorativa, degradante y despectiva.
Quizá, os parezca que la mayoría de personas que nos expresamos con estas convicciones, vivimos en un mundo aparte en el que no nos mezclamos con las personas migradas de otros países, pero eso también forma parte de vuestra manipulación de ideas. En mayor parte somos personas trabajadoras, que vivimos en barrios obreros y en los que cada vez hay más personas que son de otros países. No necesitamos ir unos meses a Salt para saber nada que no sepamos ya.

Sabemos que la migración no es sinónimo de delincuencia, pues los verdaderos y grandes delincuentes sois los que os beneficiáis de esos discursos racistas, explotando a las personas, migradas o nativas, primero porque se ha utilizado el prejuicio contra la persona migrante para pagarles menos, no hacerles contratos de trabajo y segundo, para ponerlos como ejemplo ante los nativos para que así, rebajen sus pretensiones si quieren trabajo. Ahora, cuando ya no se puede precarizar más la situación de todas las personas en general, las migradas son las que "más molestan"...

Tampoco consideramos, como aseguráis vosotros, que las personas migradas nos quiten el trabajo. Sois vosotros quienes, como empresarios, echáis a los trabajadores a la calle, y os importa muy poco que sean migrantes o nativos...

No tenemos miedo, como vosotros, a "contaminarnos" de sus costumbres si estas nos ayudan como personas y como grupo humano...

Tampoco necesitamos preservar, ni una pureza, ni una raza inexistentes y mantenemos relaciones en base a los afectos y no a preceptos sectarios.

Esta tierra, no es más mía que de cualquier otra persona, y me quedo en ella porque me da la gana, y cualquier otra persona, sin importar su origen o condición, tiene el mismo derecho...

Ni necesito repoblarla cada vez que mantengo relaciones sexuales, ni fundar familias castradoras que atormentan a las madres y a sus hijos e hijas. Para la reproducción de estos modelos ya estáis vosotros, y no tengo ningún miedo a que llenéis el mundo con vuestros hijos, porque mi mayor goce será ver como se os revelan y se convierten en vuestras "ovejas negras", las nuestras.

Por todo esto, y por una larga lista interminable de razones, no me considero más "guai", ese es otro de vuestros "grandes argumentos científico", para hacer creer a la gente que tenéis razones en vez de prejuicios, e inteligencia en vez de estupidez e ignorancia.

Si el mundo tiene que ser de los prejuiciosos, de los estúpidos profundos y de los ignorantes que sea, pero no me vengas con cuentos y di las cosas claras.

Eres racista, xenófobo, integrista católico, fascista, reaccionario, etc..., y te mueve un impulso de odio, criminal y genocida. Toda esa rabia, te producirá cáncer y déficit en el sistema inmunológico. Vuestras victorias, son todas pírricas.
Ni moros ni mesquites
27 ago 2011
I cumbaias com els d'aqui dalt desperteu i sortiu al carrer, que aquesta gent no respecta res.
Re: Ara més que mai: Avui a Salt, Manifestació antifeixista!
28 ago 2011
Començare pel final...la unica cosa q em considero es racista si racista.
Por de perdre que? Per sort tinc feina, casa i familia i q jo sapiga ningu m'ha regalat res ni espero res de ningu sigui d'aqui o de fora.

Racista pq? No he nascut racista ni molt menys, m'he tornat.
Et recomano q et passis per Hospitalet a les 12 de la nit pel parc de la Torrasa o per l'heron city o pels pisos Garcia de Manlleu o per les rambles. Hi ha una cosa q es diu identitat i amb tot aixo el que s'sta perdent es aixo mateix.

Has parlat de immigracio=delinqüencia. Dels ultims deu anys un 60 % de presos son immigrants i pensa q hi ha un 20% d'immigrants a l'estat. Noi fes calculs.

Ja ni ha prou de merda pq a sobre tinguem d'aguantar la merda dels altres.

En fi som de planetes diferents i quan vulguis vine a treballar amb mi uns dies i t'ensenyare la flor i nata de cada casa.
Re: Ara més que mai: Avui a Salt, Manifestació antifeixista!
29 ago 2011
A mi tan me fot la deliquencia, doncs de xoriços en aquest pais sempre n'ha anat ple per culpa d la corrupció, la desigualtat i la pobressa. Però amb aquell qui alça la mà contra un altre per perllongar aquesta desigualtat, no s'ha de discutir se l'ha de destruir. Ni el racisme ni la xenofobia ni el feixisme son respostes vàlides a les que s'hagi de respondre amb permissivitat o tolerància. Aquells que defensen la discriminació de persones son monstres ja siguin blancs, negres, musulmans,cristians, d'aquí o d'allà. El Papa no és bó pq representa discriminació, ni tots els musulmans sons bons, ni tots els cristians son dolents, però tots els racistes i/o feixistes son monstres.
Sindicato Sindicat