Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
(Vilafranca) Festa Major Popular
24 ago 2011
fmp.jpg
fmcartell.jpg
Hola! Com que no vau venir a la roda de premsa d'ahir, us fem arribar la informació i una foto per tal que aparegui al vostre mitjà, moltes gràcies:


ES PRESENTEN ELS ACTES DE LA FESTA MAJOR POPULAR DE VILAFRANCA

Un any més diversos col·lectius socials de la vila organitzem la Festa Major Popular. Enguany, a més dels col·lectius de l’esquerra independentista CUP, Endavant i Assemblea de Joves s’hi han afegit l’Assembolea pels Drets Socials, el sindicat anarquista CGT i la Coordinadora Antrirepressiva del Penedès.

El lema per aquesta Festa Major és: ‘Indigna’t, organitza’t i lluita!’ fent una picada d’ullet al moviment d’Indignades que ha esclatat amb força a la nostra comarca i expressant el nostre suport actiu i la necessitat de seguir expressant la nostra indignació davant les retallades a través de l’organització popular i la lluita.

La Festa Major Popular és un espai autogestionat, obert i participatiu a través. Un altaveu de les lluites socials de diversos col·lectius i persones que, com dèiem en el lema de l’any passat, ‘fem pinya contra el capitalisme’.


ACTES:

Divendres 26 d'agost

De 18h a 20h: Taller infantil de mocadors festamajorencs (Al Casal Independentista El Cep, al carrer sta Maria, 4)

A les 23:30 Tradicional Penjada d'Estelades a santa Maria amb els Diables de la Bisbal del Penedès, porronada de cava i festa a l'Ateneu X amb la Faràndula So Insistent

Diumenge 28 d'agost

A partir de les 18h Inauguració de la Barraca a la plaça de l'oli, davant la biblioteca Torras i Bages.
Amb El traginer de jocs, de Tombs Creatius. Jocs de fusta per a petits i grans. Hi haurà berenar per la canalla.

Dilluns 29 d'agost

Plaça de l'Oli: 10h Esmorzar de balls de la Festa Major

11:30 Vermut

23h A la Barraca: CONCERT amb Carlitus i Cia (rumba des de ponent) i Poca Broma ( rock festiu i combatiu barceloní)

Dimarts 30 d'agost

23h A la Barraca: NIT DE PUNXADISCS amb DJ Morrison VS Guajiros Sound System

Dimecres 31 d'agost

23h A la Barraca: FESTA PETARDA amb PD Bord i PD Anarka


+info: fmvilafranca.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: (Vilafranca) Festa Major Popular
24 ago 2011
Hi ha una errada: CGT no és cap sindicat anarquista. Ni tan sols és ben bé una organització anarcosindicalista, però anarquista és evident que no.
Re: (Vilafranca) Festa Major Popular
24 ago 2011
jo volia fer-me el carnet d'anarquista, em pots dir on és la teva oficina per poder-me'l fer?
Re: (Vilafranca) Festa Major Popular
24 ago 2011
Maria Antònia: ¿más tonta no puedes ser? esfuérzate e indignate, que todavía tienes tonterías para hacer el ridículo más grande.

Estos colectivos son: unos reformistas, otros nidos de ratas estalinas y el resto unos pequeños burgueses con futuro socialdemócrata. Como Bildu.
Re: (Vilafranca) Festa Major Popular
24 ago 2011
Els anarquistes s'organitzen, per exemple, aqui:

http://www.nodo50.org/fai-ifa/

Els pots escriure si vols i ja t'indicaran on has d'anar
Re: (Vilafranca) Festa Major Popular
25 ago 2011
pots contactar amb la fai-ifa a la CNT de Tarragona i Badalona,costa una mica trobar el local obert doncs potser estan una mica enfeinats amb tanta activitat sindical.
Re: (Vilafranca) Festa Major Popular
25 ago 2011
Estos colectivos son: unos reformistas, otros nidos de ratas estalinas y el resto unos pequeños burgueses con futuro socialdemócrata. Como Bildu.

Por suerte el camarada Camilo Bernieri está en la española región de Cataluña para indicarnos el camino a seguir, pues él es todo un referente a nivel político, seguramente una de las personas que más cosas han conseguido y más cosas organizan en Villafranca.

Gracias, Camilo por iluminarnos y perdoname por haberme dejado engañar como un estúpido por los separatistas estalinistas, creyendome que eran los únicos que hacían cosas en mi pueblo.
Re: (Vilafranca) Festa Major Popular
26 ago 2011
No fa falta ser un Carrasclet o un lluitador social per poder dir el que un pensa. Tot i quan ens referim a l'actitud i les formes de "fer" que tenen aquests col·lectius amb els altres. Quan parlen d'unitat d'acció, volen dir oportunisme. Ens coneixem fa molts anys. Simplement és posar una mica de seny històric entre lo Anarquista i l'Independentisme.
I no em vingueu amb el rotllo... Sempre esteu amb el mateix. Acuseu d'espanyolista o anti-català a qualsevol que no passi per la pedra inter-classista de la vostra sagrada pàtria. Ja avorriu. Sóc tan català com tu, però no em vores donar-li la mà al patró per a l'autodeterminació dels païssos catalans, no fotis. Feu olor al perfum de ranci de la traïció. Gens nou, és un fet historic i ciclic. Colla de marionetes de Stalín.
Sindicato Sindicat