Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: criminalització i repressió
Proposta de modificació de l`'Ordenança de mesures per fomentar i garantir la convivència ciutadana
23 ago 2011
Hem estat treballant per clarificar el fons de la modificació de l'ordenança de civisme de Barcelona i ens sembla que hem aconseguit un resultat que evidencia la intenció i les maneres com s'ha dut a terme per part de Convergència "Democràtica" de Catalunya, "Unió" "Democràtica" de "Catalunya" i el "Partit dels "Socialistes" de Catalunya, aquests "últims" amb el sexisme ben evident en el nom.
PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DE L'ORDENANÇA DE MESURES PER FOMENTAR I GARANTIR LA CONVIVÈNCIA CIUTADANA A L'ESPAI PÚBLIC DE BARCELONA A EFECTES DE MANTENIR-HI LA PRÀCTICA DEL VESTIDISME


“Secció 3: Absència o incompleta pràctica del vestidisme.

Article 74.- Fonaments de la regulació

La regulació moralitzant d'aquesta secció es fonamenta en la superioritat del dret de les persones vestidistes intolerants que usen l'espai públic a no patir com a conseqüència de la manca de submissió a les pautes morals vestidistes generalment imposades quant a l'obligació i a com han de vestir les persones
que igualment s'estan o transiten per l'esmentat espai públic.
La moral tradicional d'arrel cristiana aplicada a l'espai públic, els bons costums morals, són béns que cal preservar d'evolucions i d'altres conviccions que no es poden tolerar ni respectar.
També es dirigeix a impedir que pugui sorgir una convivència mútuament tolerant i respectuosa a les platges, piscines i altres espais on el vestidisme i la ja esmentada moral tradicional imposi l'obligació d'usar el banyador.

Article 74 bis.- Normes de conducta

1. Resta prohibit mantenir o recuperar l'estat de natural de les persones als espais públics, fet que qualifiquem de conducta, excepte en guetos concedits per gràcia d'un Decret d'Alcaldia, que seran d'ús obligatori per tothom qui vulgui precindir del vestidisme i opcional per qui, sense que en prescindeixi, pugui conviure amb mutua tolerància i respecte.

2. Així mateix, resta prohibit transitar o estar-se en els espais públics només en banyador, tret de les piscines, les platges o els altres llocs on sigui moralment obligatori estar-s'hi, al menys, amb aquesta peça de roba.

La prohibició a la qual es refereix aquest apartat no és d'aplicació als passejos marítims ni als carrers ni vies immediatament contigües amb les platges o amb la resta del litoral.

Article 74 ter.- Règim de sancions

1. La manca de realització de la conducta vestidista descrita en el primer apartat del'article anterior serà considerada infracció lleu, i serà sancionada amb una multa de 300 a 500 euros.

2. La realització de la conducta insuficientment vestidista descrita en el segon apartat de l'article anterior serà considerada infracció lleu, i seràsancionada amb una multa de 120 a 300 euros.

3. En ambdós supòsits, els agents de l'autoritat recordaran en primer lloc, a qui infringeixi la norma moral, que no comportar-se de forma vestidista és prohibit per la present Ordenança, i només si la persona persisteix en la seva convicció es procedirà a la imposició de la sanció pertinent.
Mira també:
http://boards1.melodysoft.com/ADDAN/proposta-de-modificacio-de-lordenana-948.html
http://s2.elforo.de/addan/viewtopic.php?t=371

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat