Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
1ª Travessa del Montnegre
23 ago 2011
Dissabte 27 d’agost a les 06.45 a l’estació de tren de Sant Andreu Comtal
montnegre1.jpg
Recorregut:
30 km de caminada de Sant Celoni a Canet.
Quedem a l'estació de Sant Andreu Comtal a les 06.45h. El tren surt a les 7.15h. Arribem a Sant Celoni a les 8.02h fem un cafè al bar de l'estació i comencem la travessa a les 8.30h.
Esmorzem a Sant Martí de Montnegre. Porta’t un entrepà.
Dinem a Sant Iscle sobre les 13.30h. Hi ha bars on poder menjar.
Arribarem a Canet sobre les 16.00h.
Porta’t aigua, gorra, menjar i banyador. Qui tingui bastons li aniran bé.
La platja de Canet està preparada per jugar a Vòlei platja, que algú porti una pilota.
Per apuntar-se o qualsevol dubte: Mercader: 676 70 50 62, Garganté: 669 17 19 57.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 1ª Travessa del Montnegre
23 ago 2011
Vaya vaya, como mola el volleyplaya!
pena
23 ago 2011
quina pena que els mercadé i garganté s'hagin apuntat a la cup. La cgt m'ha perdut uns quants punts
Re: 1ª Travessa del Montnegre
24 ago 2011
Home, t'hauran perdut uns quants punts el Mercader i el Garganté, no la CGT... Tanmateix no veig per què, si segueixen lluitant com fins ara m'és ben igual que estiguin a la CUP, a la CGT o a CC.OO. El Garganté ja es va presentar amb II-SP a les europees i no va passar res.

Oi que no t'esperaves la manera d'actuar de CGT Bus quan la vaga? I oi que varen donar lliçons de pragmatisme sense perdre els principis a molta gent, inclosos sindicats de classe guardians de les essències? Doncs la confiança que es van guanyar llavors malgrat pertànyer a unes sigles no la perdran ara perquè pertanyin a unes altres sigles. Sí la perdrien si engeguessin tota la feina feta a rodar per un càrrec, però estic convençut que ni amb càrrec passaria això, i en aquest punt són l'excepció.

I de tota manera, que només és una excursió per la muntanya, activitat simple i innocent que en el fons no ho és tant: estan intentant recuperar el temps d'oci obrer de les mans del consum entre els seus companys, i crec que amb més possibilitats d'èxit que obrint un ateneu per la'autoconsum militant.

Tot i que tampoc m'agradin les sopes de lletres i tampoc vegi la necessitat de que això ho convoqui la CUP, sabent les persones que hi ha darrera aquest punt m'importa molt menys.
Re: 1ª Travessa del Montnegre
24 ago 2011
Bones,

Només per clarificar: el mercader no és de la cup, jo si que ho sóc. Els dos som de la cgt.
Aquesta sortida la fem conjuntament la cgt d'autobusos de tmb i la cup de nou barris per que hem anat coindint en fer coses conjuntament i al igual que hem treballat amb molta altre gent en diversos temes, doncs per que no en fer excursionisme.
Desde la cgt d'autobusos de tmb hem participat, hem donat un cop de mà, hem anat junts amb gent tan diversa com:
CSA Can Vies (suport al projecte i contra el desallotjament), International Solidarity Movement (recull de diners i donar a coneixer la situació a Palestina), Esquerra Independentista del Barcelonés (actes i campanyes conjuntes), Associació de Veins i veïnes de la Óstia (protesta per aconseguir una marquesina), Associació de Veins i Veines de Trinitat Vella (protesta per aconseguir un Bus de Barri), cas Alfonso, Jona i 4F (recull de diners i donar a coneixer el seu cas), La Directa (subscripcions i donar a coneixer el projectes), fàbrica autogestionada Zanon (compra d'un bus i trasllat a Argentina), CUP (actes i campanyes), En lluita, Revolta Global, LLuita Internacionalista, Corrent Roig, PCPC, etc, etc.
Desde la cgt d'autobusos de tmb pensem que s'han de buscar els punts que tenim en comú si és per dur endavant una mobilització per aconseguir millores o defensar el poc que tenim.
Això no vol dir, obviament, que estem d'acord en tot el que pensen o diuen aquestes organitzacions, moviments o persones. Al igual que ells i elles tampoc estàn d'acord en tot el que diem o fem nosaltres.
A pesar de tot, creiem que és millor fer llaços de suport entre nosaltres i donar-nos un cop de mà.
Per actuar d'aquesta manera la Direcció de tmb i els seus sindicalistes de ccoo i ugt ens han titllat de "perroflautes", "okupes", "etarres", "mafiosos", "violents", etc, etc.
A nosaltres mai ens ha importat el que deia aquesta gent, de fet ja ens ho esperavem.
El que si ens entristeix és que gent que estàn a la mateixa barricada que nosaltres posin a parir el treball conjunt de gent que, ens agradi o no, som part del mateix, per moltes diferencies que tinguem.
Nosaltres seguirem buscant els punts en comú per intentar lluitar desde una posició de major força. I ara ens fa més falta que mai.

Josep Garganté
Re: 1ª Travessa del Montnegre
24 ago 2011
Que buenos que són
que buenos que són
El garganté i el satur
que nos llevan de excursión

Sempre havia volgut cantar algo així XD. m'agradaria anar-hi però seré fora, que vagi molt bé companys/es, aupa cup i aupa cgt!
Re: 1ª Travessa del Montnegre
24 ago 2011
menysmal que tenim molt, però que molt, sentit de l'humor, ha, ha, ha
Re: 1ª Travessa del Montnegre
26 ago 2011
Felicitats als garganté i el mercader per la vostra lluita, sigueu on sigueu, i a la cgt busos i cup nou barris.

Em sorprèn que els guardians de l'ordre pur, puríssim, no censureu la notícia i l'envieu a la secció "moderada", tal com esteu fent últimament amb la cup (això sí, de fils amb participació de trolls i bòfios, màniga ampla, amplíssima; quina putada nois...).
Sindicat Terrassa