Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: antifeixisme
Solidaritat company antifeixista
18 ago 2011
Si vols Solidaritzar-te i donar ha conèixer el cas en el teu Centre Social, Barri, Ciutat, posa't amb contacte amb nosaltres a l'e-mail.
El pressumpte delicte va tenir lloc durant la manifestació independentista de l’11 de setembre de 2008, durant el transcurs de la mani convocada per diversos col.lectius de l’esquerra independentista i el bloc llibertari al centre de Barcelona. A mig recorregut de la mani un grup de persones de l’esquerra independentista detecten un grup d’unes 10 persones amb vestimenta amb simbologia d’ultradreta i nacionalista-catalana amagats dins un bar i sortint a onejar amb actitud provocadora les seves banderes. A continuació les persones que es manifestaven comencen a increpar el grup de feixistes quan un d’ells ( M. P.) surt amb un pal amenaçant als manifestants. En aquest moment, i responent a l’amenaça comencen els aldarulls, es llencen cadires i el grup de feixistes comencen a llençar ampolles i després s’atrinxeren dins el bar.

El grup de feixistes són membres del grup d’ultradreta independentista Unitat Nacional Catalana. Grup xenòfob del qual se’n deriva el grup d’ideologia nacionalsocialista els 33. És justament a la página web d’Unitat Nacional Catalana on es publiquen uns dies després unes fotos dels aldarulls, assenyalant al company que posteriorment serà detingut sota una busca i captura per prestar declaració.

Primer van a declarar una setmana després dels fets dos dels feixistes que participen als aldarulls ( L.B i R.G ) sense que puguin identificar cap agressor.

Cinc dies després torna a comissaria L.B acompanyat de M. P i identifiquen al company com l’agressor, responsable d’haver llançat una ampolla a L.B fent-li una ferida profunda al front de 2,3cm amb lesió d’artèria segons l’informe pericial. Els mossos d’esquadra detenen al company antifeixista el 2 d’octubre sota el delicte de lesions. El 31 de març de 2009 se celebra el judici verbal per faltes i el mateix dia el jutge obre diligències perquè el procés passi a la via penal.Volem remarcar el fet que el company antifeixista que s’enfronta a tres anys de presó és una persona coneguda dins els moviments socials i per tant, per la policia dels mossos d’esquadra; fet que incideix directament en la segona identificació i reconeixement que efectúa el feixista L. B. a comissaria dels mossos d’esquadra.

El fet que la pàgina web d’Unitat Nacional Catalana publiqui les fotos apuntant directament al company antifeixista com a l’agressor ( juntament amb d’altres persones que també apareixen a les fotos penjades) és l’altra peça que acaba de completar la declaració del feixista membre d’UNC per què el company sigui jutjat sota 2 prejudicis previs davant la justícia els propers mesos ( encara no està marcada la data de judici )

La realitat del sistema penal parla per si mateixa, cada cop hi ha més presos quan no hi ha un increment dels delictes. En el cas del company antifeixista encausat per agredir a un feixista, s’està aplicant el codi penal de forma ajustada al delicte suposadament comès. Fet que evidencia un enduriment de les penes de presó. A no ser que la persona condemnada tingui un nivell adquisitiu suficient per comprar la seva llibertat, la presó segueix sent un mètode per tractar la pobresa. El feixista d’UNC està demanant 5.600 euros d’indemnització, fet que significaria un atenuant davant la justícia i probablement una rebaixa de la condemna que inclús podria evitar l’ingrés a presó. En aquest cas, el xantatge econòmic no inflaria les arques del sistema però si les dels feixistes. Aquest és el panorama que NO representa una opció a portar a terme per part del company encausat. Per tant, ara mateix s’està pendent de conèixer una data de judici sense aportar cap tipus redempció econòmica o ideològica abans que sigui jutjat el muntatge ideat per UNC.

SOLIDARITAT ACTIVA AMB EL COMPANY ENCAUSAT PER UNITAT NACIONALCATALANA!!
PERQUÈ ELS NAZIS APUNTEN I LA JUSTÍCIA CONDEMNA…CAP PAS ENRERE AMB EL FEIXISME!!

[ Castellano ]

Petición de 3 años de cárcel para el compañero antifascista acusado de agredir a un miembro de UNC El compañero está pendiente de conocer una fecha de juicio sin aportar ningún tipo redención económica o ideológica antes de que sea juzgado el montaje ideado por UNC.

El presunto delito tuvo lugar durante la manifestación independentista del 11 de septiembre de 2008, durante el transcurso de la manifestación convocada por diversos colectivos de la izquierda independentista y el bloque libertario en el centro de Barcelona. A medio recorrido de la manifestación un grupo de personas de la izquierda independentista detectan un grupo de unas 10 personas con vestimenta con simbología de ultraderecha y nacionalista-catalana escondidos dentro de un bar y saliendo a ondear con actitud provocadora sus banderas. A continuación las personas que se manifestaban empiezan a increpar al grupo de fascistas cuando uno de ellos (M.P.) sale con un palo amenazando a los manifestantes. En este momento, y respondiendo a la amenaza, comienzan los disturbios, se tiran sillas y el grupo de fascistas empiezan a tirar botellas y luego se atrincheran en el bar.

El grupo de fascistas son miembros del grupo de ultraderecha independentista Unitat Nacional Catalana. Grupo xenófobo del que se deriva el grupo de ideología nacionalsocialista los 33. Es justamente en la página web de Unidad Nacional Catalana donde se publican unos días después unas fotos de los disturbios, señalando al compañero que posteriormente será detenido bajo una busca y captura para prestar declaración.

Primero van a declarar una semana después de los hechos dos de los fascistas que participan en los disturbios (L.B. y R.G.) sin que puedan identificar ningún agresor.

Cinco días después vuelve a comisaría L.B. acompañado de M.P. e identifican al compañero como el agresor, responsable de haber lanzado una botella a L.B. haciéndole una herida profunda en la frente de 2,3 cm con lesión de arteria según el informe pericial. Los Mossos d'Esquadra detienen al compañero antifascista el 2 de octubre bajo el delito de lesiones. El 31 de marzo de 2009 se celebra el juicio verbal por faltas y el mismo día el juez abre diligencias para que el proceso pase a la vía penal. Queremos remarcar el hecho de que el compañero antifascista que se enfrenta a tres años de prisión es una persona conocida dentro de los movimientos sociales y por tanto, por la policía de los Mozos d'Escuadra; hecho que incide directamente en la segunda identificación y reconocimiento que efectúa el fascista L. B. en la comisaría de los Mossos d'Escuadra.

El hecho de que la página web de Unitat Nacional Catalana publique las fotos apuntando directamente al compañero antifascista como agresor (junto con otras personas que también aparecen en las fotos colgadas) es la otra pieza que acaba de completar la declaración del fascista miembro de UNC para que el compañero sea juzgado bajo 2 prejuicios previos ante la justicia los próximos meses (aún no está marcada la fecha de juicio).

La realidad del Sistema Penal habla por sí misma, cada vez hay más presos cuando no hay un incremento de los delitos. En el caso del compañero antifascista encausado de agredir a un fascista, se está aplicando el Código Penal de forma ajustada al delito supuestamente cometido. Hecho que evidencia un endurecimiento de las penas de prisión. A no ser que la persona condenada tenga un nivel adquisitivo suficiente para comprar su libertad, la prisión sigue siendo un método para tratar la pobreza. El fascista de UNC está pidiendo 5.600 euros de indemnización, lo que significaría un atenuante ante la justicia y probablemente una rebaja de la condena que incluso podría evitar el ingreso en prisión. En este caso, el chantaje económico no inflar las arcas del sistema pero sí las de los fascistas.

Este es el panorama que NO representa una opción a llevar a cabo por parte del compañero encausado. Por tanto, ahora mismo está pendiente de conocer una fecha de juicio sin aportar ningún tipo redención económica o ideológica antes de que sea juzgado el montaje ideado por UNC.

SOLIDARIDAD ACTIVA CON EL COMPAÑERO ENCAUSADO POR UNIDAD NACIONAL CATALANA!
PORQUE QUE LOS NAZIS APUNTAN Y LA JUSTICIA CONDENA ... NINGÚN PASO ATRÁS CON EL FASCISMO!

This work is in the public domain

Comentaris


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Solidaritat company antifeixista
19 ago 2011
Bàsicament la gent d'UNC estaba al bar tranquilament i aquest senyor va anar allà a buscar problemes sense que el demanessin.

Respecte a que UNC sigui ultradreta, a la seva pàgina no és veu pas res semblant, ara bé, a pàgines de la ultraesquerra si que es poden veure simbols de suport a la dictadura cubana i de l'Iran.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Solidaritat company antifeixista
19 ago 2011
Se sap dia i hora del judici? Crec que cal donar al company el nostre ajut.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: Solidaritat company antifeixista
23 ago 2011
Mira pere, jo estava davant a la mani, va sortir un imbècil d'UNC a vacil·lar i a insultar a la gent de la manifestació de l'esquerra independentista, la gent va començar a cridar contra els feixistes d'UNC i el paio aquest va tirar una ampolla contra la manifestació, aleshores la gent va respondre... Per cert, el 33, símbol que utlitzen aquests feixistes catalans (diuen que vol dir catalunya catalana) és el símbol del Ku Klux Klan (33 és tres vegades 11 i l'onze és el lloc numèric de la K en l'abecedari, doncs 33=KKK) a més que és l'any que Hitler va ascendir al poder.

UNC feixistes, fora de la nostra terra!!
Sindicato Sindicat