Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats : sense clasificar
Trobada marikabollotrans a la FM Popular de Gràcia (div)
17 ago 2011
50458_100463876684542_3774_n.jpg
_alternatives50x70.jpg
Des del Brot Bord hem vist necessari plantejar una alternativa a l'ambient. Hem organitzat kafetes, castanyades bordes...però no sempre és fàcil organitzar una festa...i fer una festeta de tant en tant no ofereix una alternativa real a l'ambient, per això ens hem proposat plantejar diverses trobades per poder relacionar-nos, lligar...sense haver de pagar el peatge dels locals d'oci del Gaixample. Sovint hom s'apunta a la críticafàcil del capitalisme rosa però no es planteja cap alternativa. Ara ha arribat l'hora de fer-ho! Potser hi haurà que criticarà aquesta iniciativa com una perpetuació del gueto, però potser ho faran perquè no s'han trobat en la situació d'haver d'intentar lligar en una festa popular o una festa 'del rotllo' on pràcticament tothom és hetero. La nostra lluita és clara: no volem un barri, volem tot el planeta! Però si per aconseguir-ho, cal fer trobades marikabollotrans per construir alternatives al negoci de l'ambient, doncs ho farem sense manies.

1a TROBADA MARIKABOLLOTRANS

DIVENDRES 19 D'AGOST A LES 23H A LA FESTA MAJOR POPULAR DE GRÀCIA. A LA PLAÇA DEL RASPALL
CONCERT DE HIGH TIMES, LES ABSENTES I DJ STROIKOV

En aquesta trobada hi són benvingudes: lesbianes, gais, bi, óssos, trans, floretes, leathers, butch, femmes, queers, bordes, heteros...jovent, gent gran...amb o sense ploma...

També us animem a anar abans al local del FAGC al carrer Verdi, 88 on a les 18h hi haurà la xerrada 'L'homofòbia al món' i a les 21h Festa contra l'homofòbia amb Beatandkill (vegeu programa complet de les activitats del FAGC a www.fagc.org).

I a les 22h: Marxa de torxes per la llibertat de les preses polítiques catalanes (davant del Casal Popular de Gràcia)

NO SOM MERCADERIES! CONSTRUÏM ALTERNATIVES A L'OCI CAPITALISTA! ALLIBEREM LES NOSTRES SEXUALITATS! FOC AL PATRIARCAT!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa