Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
>>> Un nou espai alliberat a punt de nèixer a València
09 ago 2011
Els moviments socials de la capital del Túria estan d'enhorabona, un nou espai social i assembleari començarà a funcionar la tardor d'enguany. El local -un antic casal faller- està situat al populós barri de l'Olivereta i compta amb més de 140 m2 distribuïts en una gran sala allargada i diverses estàncies, magatzems i despatxos.
194017_Logo_COP_rectangular_fons.jpg
Entre els col·lectius impulsors d'aquest nou casal es troba la Coordinadora Obrera Sindical (COS), sindicat d'alliberament de gènere, de classe i nacional (http://sindicatcos.cat/). El local ha sigut batejat amb el nom de Casal Obrer i Popular “Francesc Santacatalina”, en homenatge a l'històric valencianista, sindicalista del metall, i company de la COS, que ens va deixar prematurament l'estiu de l'any passat.

Entre els projectes que s'estan gestant a l'entorn del nou casal hi ha la posada en marxa d'una cafeta, la biblioteca obrera i popular, un arxiu de documentació, un punt d'informació laboral (PIL) i també una aula-taller des d'on oferir, entre altres propostes, classes de valencià.

En aquests moments el Casal Obrer i Popular “Francesc Santacatalina” està a la recerca de socis. La quota base és de 10 euros al mes, 5 en el cas de les persones en atur, estudiants o pensionistes.
Per associar-te o rebre informació podeu escriure a casaloipvlc ARROBA gmail.com
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/10221/29/
http://www.kaosenlared.net/noticia/nou-espai-alliberat-punt-neixer-valencia

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat