Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Barcelona City Tour continua en lluita
04 ago 2011
Les treballadores del bus “Barcelona City Tour” estem en vaga. La lluita per la dignitat de les treballadores continua endavant i les aturades parcials durant els dilluns, dimecres i divendres del mes d'agost segueixen sent presents i fermes.

Estem fartes dels incompliments de les seves oblicacions, d'amenaces contínues i sancions com les darreres als conductors que van decidir fer vaga el dilluns passat. Estem fartes de prepotència i arrogància d'una empresa que humilia els seus curantes dia rere dia i que, fins i tot, utilitza els insults per referir-se a nosaltres, potser som uns inútils com diuen ells, tot i que menys que algú que es dedica a facturar diners a mansalva i a explotar les seves treballadores.

Barcelona City Tour és una empresa que forma part del gran entramat empresarial dedicat al transport i al turisme com és el Grup Julià. Aquest grup té interessos en gran part del món amb beneficis de milions d'euros, fet que no li impedeix presentar un pla de reestructuració general, just abans de les aturades previstes, que pretén reforçar l'explotació laboral i rebaixar encara més les condicions laborals de les treballadores.

Donem les gràcies a totes les persones solidàries que durant aquests dies s'estan acostant a les cotxeres els dies d'aturades i entenem, així, que la nostra lluita no és un cas aïllat i no es pot veure separada de la resta de lluites que actualment hi ha a altres empreses de Barcelona i Catalunya. No oblidem la llarga lluita pels 2 dies del nostres companys de TMB dels quals podem aprendre molt en dignitat i perseverància, igual que no oblidem altres lluites com les de Parcs i Jardins, Seat, Mercadona o la infinitat d'empreses amb EROS.

No és crisi, se'n diu capitalisme. I és aquest qui fa pagar a les persones treballadores allò que nosaltres no hem creat. Mentrestant, empresaris com Julià se n'aprofiten del context per atacar-nos i aprofundir una mica més en l'explotació i treure, encara més, uns quants beneficis a costa nostra.

Per tot això i més, continuem amb la crida a solidàries a que s'uneixin a nosaltres als piquets que realitzarem davant de les cotxeres (Carretera del Mig 180, L'Hospitalet) a partir de les 7:30 els dies d'aturada (dilluns, dimecres i divendres d'agost). A més a més, animem i agraïm l'ajuda a aquelles persones que han proposat de crear grups de suport extern a l'empresa per extendre una lluita fora de les fronteres dels busos i les cotxeres, així com la idea de crear una caixa de resistència per fer front a despeses que poguessin aparèixer en el conflicte.

Volem acabar recordant a totes les persones expedientades que no estan soles i que malgrat que l'empresa intenta crear la por i dividir, som moltes les persones que hi serem ahí fins les últimes conseqüències. No ho oblideu. Si ens toquen a una, ens toquen a totes.

Per l'autorganització als centres de treball!
Algunes currantes de Barcelona City Tour.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Barcelona City Tour continua en lluita
04 ago 2011
Més infos tb a:

Twitter: #trabajadoresbct i
http://trabajadoresbct.wordpress.com/
Re: Barcelona City Tour continua en lluita
04 ago 2011
Adelante!! Estamos con vosotros y lo haremos muy bien. Porque los trabajadores no estan muy organizados pero estan unidos en la determinación. Desde afuera sólo nos queda colaborar en su autonomía y darle fuerte a la empresa.

Solidaridad!

Esta ha sido una semana de toma de contacto en la que la empresa se ha equivocado mucho. Tenemos las fuerzas y las ganas para apoyaros!
ánimos!
Sindicato Sindicat