Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Concentració de la CNT davant el departament de Territori
03 ago 2011
La CNT de Barcelona es va concentrar el passat divendres 29 de juny davant les portes del Departament de Territori i Sostenibilitat.
dep-29-jul-2011-01.jpg
La CNT de Barcelona es va concentrar el passat divendres 29 de juny davant les portes del Departament de Territori i Sostenibilitat. La Secció Sindical de CNT va demandar fa alguns mesos al Departament amb l'objectiu de solucionar la situació de subcontractació il·legal de treballadors que es viu a l'Àrea de Gestió d'Infraestructures; emprenent, paral·lelament, una activa campanya de denúncia davant l'opinió pública sobre els perjudicis d'aquest model de contractació cap als treballadors i el malbaratament de fons públics que comporta.

Com a única resposta a les seves demandes, la Secció Sindical es va trobar amb la repressió sindical i una sèrie de represàlies que van motivar una convocatòria de vaga el passat mes de juny. No obstant això, els treballadors van ser acomiadats sense ni tan sols esperar la fi de la vaga. Una maniobra que viola flagrantment el dret de vaga, i que constitueix un clar reconeixement de la "perillositat" de la denúncia de la nostra secció sindical, que es troba més decidida que mai a prosseguir la seva lluita en contra de la subcontractació i cessió il·legal de treballadors.

Durant la concentració, es va desplegar una pancarta i es va informar, a través de megafonia i octavetes, als vianants i treballadors del Departament sobre els motius de la lluita. De la mateixa manera, ens vam encarregar de fer arribar la nostra veu als responsables d'aquesta situació perquè tinguin clar que no serà amb acomiadaments que es pugui amagar les il·legalitats actuals, i que la CNT no s'aturarà fins a acabar amb elles.

Bloc de la Secció Sindical: http://cnt-agites.blogspot.com/
dep-29-jul-2011-02.jpg
dep-29-jul-2011-03.jpg
Mira també:
http://barcelona.cnt.es/pivot/entry.php?id=814
http://cnt-agites.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa