Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Continuen aturades al bcn city tour bus. Demà piquet a les 8h
02 ago 2011
Després de l'èxit de la vaga del dilluns passat, les aturades parcials que estan portant a terme les treballadores continuen endavant tal i com s'havien programat (tots els dilluns, dimecres i divendres d'agost a les hores punta i quan més diners es facturen entre les 9h i les 12h).

Així, demà dimecres 3 d'agost farem l'aturada i fem una crida solidària a tota aquella gent que pugui passar pel piquet que començarà a les 8h a les cotxeres de l'Hospitalet (Carretera del mig 180, L’Hospi - Metro L1 Av. Carrilet) per mirar que no pugui sortir cap bus de la cotxera. El passat dilluns sols ho van poder fer 3 busos i no va poder funcionar el sevei.

Avui dimarts alguns buseros han rebut cartes dels explotadors de l'empresa bcn city tour on se'ls amenaça en suspendre'ls durant una bona temporada si tornen a repetir aturades.

Entenem que el que està passant a aquesta empresa no es pot veure separat de totes aquelles lluites que s'estan donant a altres centres de treball de Barcelona i Catalunya. Així, una abraçada solidària a les nostres companyes de TMB i la seva llarga lluita, Parcs i Jardins, la infinitat de fàbirques amb EROS, les precàries, les aturades, i en definitiva, les explotades i oprimides pel capitalisme.

Per l'autorganització als centres de treball!
Si ens toquen a una, ens toquen a totes

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Continuen aturades al bcn city tour bus. Demà piquet a les 8h
02 ago 2011
Més infos tb a:

trabajadoresbct.wordpress.com

twitter: #trabajadoresbct
Re: Continuen aturades al bcn city tour bus. Demà piquet a les 8h
02 ago 2011
Ánimos y solidaridad!
Re: Continuen aturades al bcn city tour bus. Demà piquet a les 8h
03 ago 2011
muchos animos y fuerza!! si puedo pasaré por la mañana el viernes. con los niños es dificil pero a ver si puedo.
Sindicato Sindicat