Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
L'altra cara del turisme: Barcelona City Tour en lluita
30 jul 2011
bus.jpg
Comoditat i agradables vistes per als turistes; precarietat i patiment per a la gent treballadora. Dos cares de la mateixa moneda del model turístic de Barcelona, també dos pisos del mateix bus de Barcelona City Tour.

Al pis de dalt: turistes que gaudeixen d’un relaxant viatge; una empresa amb grans beneficis i que no ha notat la crisi. Al pis de sota: condicions laborals dolentes i treballadors sempre amb l’aigua al coll.

En un context de conflicte sobre el incompliment, per part de l’empresa, del conveni col•lectiu, del Laudo Arbitral i de les condicions acordades, se’ns ha presentat un nou pla de reestructuració general que inclou un canvi en les nostres condicions laborals a la baixa.

Per demostrar a la empresa la unitat i determinació de les treballadores i forçar unes noves condicions laborals que ens afavoreixin hem convocat aturs parcials a partir de l’1 d’Agost (Dilluns, Dimecres i Divendres de 09:00h a 12:00h).

Fem una crida a la gent solidaria a que s’uneixi a nosaltres a cotxeres (Carretera del Mig 180, L’Hospitalet de Llobregat) a les 08:00h per fer piquets a partir de les 09:00h el dia 1 d’Agost i la resta de dies d’aturs parcials.

Per més informació:
trabajadoresbct.wordpress.com
#trabajadoresbct

#file_1#
Mira també:
http://trabajadoresbct.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'altra cara del turisme: Barcelona City Tour en lluita
30 jul 2011
Solidaritat i força companys!
Re: L'altra cara del turisme: Barcelona City Tour en lluita
31 jul 2011
fer piquets és un tant complex, pero m'hi passaré el mateix dilluns ja que treballo a la vora a saludar i veure si es pot fer altre cosa que altre gent podem assumir.

Solidaritat
Re: L'altra cara del turisme: Barcelona City Tour en lluita
01 ago 2011
salut solidaritat i força a les treballadores de BCT!
Sindicato Sindicat