Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
Totess a la mani del C. Lanzarote a la plaza Orfila de Sant Andreu
29 jul 2011
No al tancament de Casa Bloc!! Avui dia 29 de juliol "cacerolada" desde Lanzarote 40 fins plaça Orfila
192740_Imagen_3.jpg
Des de l'Associació Retorn, ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos coneixedors de la nostra situació actual. Som una Associaci'o que treballem conjuntament amb el Cas Casa Bloc del ICS ubicats al Carrer Lanzarote, 40. Estem subvencionats per l'ICASS des de 1987 i oferim tractament a persones drogodependents en programa lliure de drogues i les seves families. Actualment portem un centre de dia amb 15 persones, tres grups de terapia que arriben a la trentena i un grup de familiars de unes 20 persones i tenim 545 associats. Tambe tenim convenis de pràctiques amb la universitat i centres de cicles formatius de grau superior.

L'ICS ha decidit tancar el CAS i deixar-nos al carrer, provocant la indignació de profesionals pacients i familiars que de cap manera volen consentir quedar-se sense suport. ICS argumenta que ha cedit el local a l'agencia de salut pública i aquests volen traslladar un CAS ubicat actualment a Via Favencia gestionat per el Grup SENUS sense mostrar cap interes per la nostra tasca.

L'Associació Retorn porta 26 anys treballant en aquestes dependendències amb suport del Departament de Benestar Social de la Genereralitat. En cap moment es fa cap conveni de col.laboració amb l'ICS pero considerem que hi han uns drets adquirits. Ens consta que les dependencies pertanyen al Institut Català del Sól i al departament d'habitatge de la Generalitat.
Avui dia 29 de juliol "cacerolada" desde Lanzarote 40 fins plaça Orfila

http://www.facebook.con/profile.php?id=100002611010365

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Totess a la mani del C. Lanzarote a la plaza Orfila de Sant Andreu
29 jul 2011
a quina hora es?
Sindicato Sindicat