Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
27 jul 2011
En Veu Alta 11
Ja podeu passar a buscar el nou número del En Veu Alta. Està a la llibreria Rosa de foc de Joaquim Costa en format paper. Podeu descarregar-ho també aquí o la web d'edicions anòmia. Salut!
Mira també:
http://www.nodo50.org/anomia/anomia/Enveualta.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
27 jul 2011
sembla que no ha funcionat això de penjar el pdf. I a anòmia encara no està penjat. Es pot esborrar el comentari?
Ho tornarem a intentar, si més no, a joaquim costa ho podeu trobar.
Salut
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
27 jul 2011
Jo sincerament no se pq seguiu treient aquest diari. De què ha servit a l'anarquisme des de que existeix? De què servia l'ANtisistema (al cap i a la fi són el mateix)?

Us haurieu de plantejar si no fa la feina contrària a la desitjada.
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
27 jul 2011
Llavors... parles en nom de l'anarquisme tu? És una mica pretenciós, no?
A part de ser una mica ignorant perquè l'En Veu Alta va sorgir paral·lelament a l'antisistema malgrat després es van unir i es van juntar esforços (la segona època d'aquest diari). La gent és diferent i el format del diari també.

De totes maneres hi ha bastanta altra gent que no opina així, si no t'agrada no el llegeixis, el que no entenc és a quina feina contrària et refereixes. Estem a lo de sempre... Internet és la via oberta per la gent ambigua i que no saps d'on surten. És molt fàcil la crítica des d'un teclat, però bé, això ja és cosa teva.
En breu estarà penjat el diari a la web d'anomia per qui se'l vulgui descarregar.
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
27 jul 2011
Endavant amb l'En Veu Alta, més eines de difussió com aquesta són necessàries, especialment en aquests moments en que la gent del carrer està receptiva i decepcionada tant amb els mitjans com amb el sistema actual.
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
27 jul 2011
No, no parlava en nom de l'anarquisme. De fet amb les postures infantils i postmodernes s'ha aconseguit que sigui impossible que ningú parli en nom de l'anarquisme, ja que avui dia aquest pot ser qualsevol cosa a falta d'organitzacions referencials. Era una opinió personal totalment, pq em sap greu veure tants esforços tirats a la brossa.

El que volia dir és si s'ha fet un anàlisi dels objectius de la publicació, si en te, i si s'estan complint. Aquesta és la meva pregunta, què es vol aconseguir amb aquesta publicació i si s'està aconseguint després de tant de temps o no.
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
27 jul 2011
pel que signa asdsdaf

Com a lector del periòdic crec que sí s'aconsegueix coses positives. Anàlisi de la realitat, humor, mala llet, etc. Crec que resulta un mitjà obert, que el llegeix força gent, etc. Si més no, crec que aconsegueix els seus objectius, que crec que bàsicament es ser un mitjà de comunicació autogestionari, no comercial, amb debats i anàlisi crític de la realitat amb, això sí, la voluntat de fer arribar altres tipus de discursos a la gent.

Si ho mires des de una perspectiva miop, segurament podries dir que altres periòdics que et representen, no sé, potser la Directa o l'Accent, tampoc aconsegueixen els seus objectius. No és per firar-me on no em criden, però la teva argumentació és pobre de començament fins al final. Si mires des de una òptica més ample, veuràs que 3 o 4000 En Veu Alta, conjuntament a pàgines web, altres periòdics amb similituds i diferències, formen part dels nostres mitjans de comunicació que, tots plegats, són força importants, si els analitzem un a un podem creure que no valen per res, quan no és així. En tot cas conec més d'una persona que es va interessar per el moviment llibertari gràcies a mitjans com aquest.

Salut
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
27 jul 2011
quins objectius té?¿ doncs els mateixos que qualsevol altre mitjà de contrainformació, dotar-nos dels nostres propis mitjans de comunicació, crear un espai comú on reflectir les nostres idees, la nostra actualitat, les nostres accions... la diferència entre enveualta i altres mitjans contrainformatius és que enveualta és més desacomplexat, menys purista, més informal, més proper, menys elitista, més obert. Tot i així haig de criticar la seva clara tendència bilinguista. Si entenem que la defensa d'una llengua contra l'imperialisme linguístic és una lluita més, igual d'important i necessària que la lluita contra les presons o contra el patriarcat, (que veiem tan reflectides a l'enveualta), doncs s'hauria de ser conseqûent. Perquè es publica en castellà i no en anglès, àrab o xinès? no és pas cap casualitat.
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
27 jul 2011
Sí, tens raó... però suposo que hi ha gent que és d'origen castellanoparlant i s'expressen millor escrivitn en aquesta llengüa. Es podria traduir, és clar. Suposo que ens agradi o no, i sens ànim de ser conformista, hi ha una realitat lingüística i política que és així.. Una putada més pels parlants d'una llengua minoritzada en aquest món.. Per la resta, endavant En Veu Alta!
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
27 jul 2011
Màxim respecte pel diari en veu alta, un projecte seriós que és manté estable al llarg del temps malgrat les dificultats.

L'unic punt negatiu que em sembla remarcable és la seva indefinició com publicació en referent al moviment llibertari. Barreja continguts de discussió interna -que tant sols interessen a militants/es- amb continguts de caire propagandístic... I en aquest sentit, crec que la publicació perd força.

A part d'això, em sembla un projecte de molt pes, anims a la gent que hi esta ficant tant de compromís.
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
28 jul 2011
"hi ha una realitat lingüística i política que és així.. Una putada més pels parlants d'una llengua minoritzada en aquest món.. "
això equival a:
hi ha una realitat penitenciària/capitalista/patriarcal/... i política que és així.. Una putada més pels presos/explotats/dones/homosexuals/transexuals/... en aquest món.. Per la resta, endavant En Veu Alta!
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
28 jul 2011
doncs molt bé. qui vulgui el llegeixi, jo no el llegeixo des de fa temps... no em va agradar en el seu moment i simplement me n'havia oblidat. Aquest post ha fet que el fulleji una mica.

Qui li agradi el llegeixi, i qui no pos no. És ben senzill.

Per cert, tampoc m'agrada la Directa... que és un diari ben poc seriós.
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
28 jul 2011
i què t'agrada¿
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
29 jul 2011
mira la questió es molt facil, el en veu alta te una linea determinada, que pot o no agradar i cadascu es lliure de opinar el que vulgui.
pero si algu no li agrada i pensa que pot enjegar un altre projecte de diari anarquista estable amb un plantejament diferent que el d'aquest doncs endevant com mes serem mes riurem. Fan falta mes publicacions anarquistes i de critica, per aixó tot el que contribueixi a enriquirnos sempre sera bo
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
29 jul 2011
hauriem d'apendre tots de terra cremada, una publicació anarquista (malgrat ells neguin les etiquetes ideologiques) realment exemplar.
http://terracremada.pimienta.org/
més val treure una bona publicació a l'any que no una de mediocre cada dos o tres mesos.
Re: Ha sortit el nou número de l'En Veu Alta
31 jul 2011
sin ánimo de ofender a nadie, y valorando el trabajo de compañer@s, me parece un pasquín del gueto, encerrado en si mismo, incluso a veces muy aburrido, da pereza leerlo y bastante sobreideologizado y sobreestetizado... está bien que exista este diario, sobretodo para personas afines a sus ideas y proclamas, pero me encantaría ver un periodico anarquico que no fuese solo para el gueto y pudiese salir de él a la gente que no está habituada al ambito anarkiko de bcn ni se viste de estricto negro, no se, me refiero a la vecina, al padre, al colega de curro... etc
no es una critica al veu ala en particular sino a que tipo de anarquismo queremos, a mi me encantaría que salieramos del gueto para salir de esta falsedad ideologica y estetica que vive el anarquismo (anarquistas) en barcelona, por salud mental y social de la anarquía

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more