Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Info Usurpa 693
26 jul 2011
::: Butlletí setmanal de contr@informació des del 1996 Nº 693 setmana del 27 de Juliol al 2 d' Agost de 2011 :::
usurpa-groc.jpg
usurpa_693.pdf
usurpa 693.pdf (224,75 KiB)
ATENCIÓ! ATENCIÓ! ES FA SABER QUE PER ORDRE DEL REI L'INFO USURPA JA NO IMPRIMEIX FINS SETEMBRE!!!

ATENCIÓ! L' INFO USURPA SE'N VA DE VACANCES FINS AL SETEMBRE! AIXI QUE MOLT BON ESTIU A TOTHOM!!

EL CSO LA PAPA ESTÀ EN PERILL PERMANENT DE DESALLOTJAMENT. S'invita la gent a quedar-se a dormir

MOLA FM FORA DEL 96.6 !!! INTERFEREIX A RADIO PICA I RADIO BRONKA DES DE SETEMBRE

ÚLTIM FOOD NOT BOMBS !! menjador gratuït Dimarts a les 21h a la Pl. Països Catalans <M> L3/L5 Sants Estació (fnb.bcn.sants ARROBA gmail.com)

ACAMPADA PER LA RESIST. I DEFENSA DEL TERRITORI
1,2,3 i 4 de Setembre de 2011 a Girona. Lloc encara per determinar. Es precisa participació i col·laboració tant econòmica com d'aliments.
Es demana confirmació de l'assistencia al email desarrollismeesmort ARROBA gmail.com. Per més informació http://resistenciaidefensaterritori.blogspot.com/

IV FESTA JOVE AJC CONCERT Opcio K-95+Desgavell+El Nota+Sekà Ska a Sac+Fletxa Roja Dissabte 6 d'Agost a les 23h (puntual) a la Pl.del Sindicat a Cervera. Entrada gratuïta


Enfrontaments violents en un desnonament al barri del Clot a Barcelona

Més d’un centenar de persones s’ha concentrat al número 22 del carrer d’Andrade per impedir el desnonament d’una família que hi vivia de lloguer. La tensió ha anat creixent al llarg del matí entre els manifestants i els Mossos d’Esquadra, que han acabat entrant pel balcó al pis que havien de desallotjar.
L’Assemblea Social del Clot-Camp de l’Arpa i la Xarxa de Suport Mutu havien organitzat una concentració davant el domicili per donar suport a la família desnonada, una parella amb tres fills que fa 26 anys que viu al barri, 15 en aquest mateix habitatge. El pis era de lloguer de renda antiga i el propietari n’havia doblat el preu. Segons han informat els veïns, la família havia guanyat algun judici al propietari, Alberto Viña Tous, però finalment el jutge ha ordenat el desnonament perquè fa alguns mesos que els llogaters no podien pagar.

El suport veïnal ha anat creixent des de les 8.30 h i cap a les 12 h hi havia davant de l’edifici 11 furgonetes dels Mossos d’Esquadra. Per evitar l’entrada del cos policial a l’edifici, els manifestants han fet pinya formant un cordó humà. Els Mossos d’Esquadra han començat a treure un a un els veïns que s’oposaven al desallotjament i s’han produït càrregues policials. Un home de 56 anys ha resultat ferit al cap a causa dels enfrontaments i ha hagut de ser atès a l’ambulatori. Els Mossos d’Esquadra han identificat una quinzena de persones, a qui acusaran d’un delicte de desobediència. Una d’aquestes persones ha estat detinguda perquè hi havia una ordre prèvia per fer-ho, segons ha informat la policia catalana. Els Mossos d’Esquadra han situat les furgones al damunt la vorera per evitar que més persones es concentressin davant l’immoble. Tot i això, una trentena de persones ha aconseguit accedir a l’edifici i tancar-s’hi per intentar evitar el desallotjament. Els manifestants s’han queixat que els agents que han dut a terme l’operació no anaven ben identificats i que la filera de furgonetes no els deixava veure l’actuació policial.

Ajudats d’una escala, els policies han acabat entrant al domicili passades les 13 h a través del balcó, on els llogaters havien penjat una pancarta que deia “Si sola no pots, juntes ho podem tot.

Xarxa de Suport Mutu”. La dona els esperava cridant, com els veïns que seguien concentrats al carrer, que sentia vergonya pel que estaven fent els policies. Un cop dins, els Mossos han tret del pis la família i també alguns mobles. Un fill dels desnonats ha arribat cap a les 13 h i ha dit que no en sabia res, tot i que els seus pares sí que eren conscients que els anaven a desallotjar.

L’habitatge ha quedat a disposició del propietari, tot i que es preveu que els llogaters puguin tornar-hi per acabar de recollir les seves pertinences.


INFO USURPA!
Telèfon: 932844756 (Dimarts 13:00h a 16:00h)
email:<usurpa ARROBA riseup.net>
http://usurpa.squat.net
Mira també:
http://usurpa.squat.net

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more