Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
atac al districte del clot
25 jul 2011
Aquesta tarda s ´ha atacat la seu del districte del Clot. S´ha pintat la fatxada de l´edifici amb la frase: "Prou desnonaments" i s´han apedregat els vidres trencant 6 d´ells. Tambè s´ha agredit amb una pedra a un policia local que ha sortit per veure que passava fent-li còrrer atemorit. Uns xavals que es trobaven al parc han aplaudit i recolzat l´acció amb crits de soport.

LA VENJANÇA ÉS LA NOSTRA ARMA CONTRA LA SEVA IMPUNITAT.

SOLIDARITAT I ACCIÓ DIRECTA CONTRA ELS DESNONAMENTS.

LA POLICIA NO SÓN PERSONES, SÓN ESCÒRIA.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: atac al districte del clot
25 jul 2011
Uns xavals que es trobaven al parc han aplaudit i recolzat l´acció amb crits de soport.
Quants anys tens?, 3
Re: atac al districte del clot
26 jul 2011
Gràcies, moltes gràcies de debó. Això és poc comparat amb el que es mereixen, però és un principi: endavant amb la resistència companys i companyes!
Re: atac al districte del clot
26 jul 2011
a Lemon

No, gos de merda, 3 són els nens que avui s'han quedat sense casa gràcies als teus companys.

Un dia ho pagareu mercenaris

Gràcies als que han fet aquesta acció a la seu del districte
Re: atac al districte del clot
26 jul 2011
sembla que qui fa el comunicat el fa amb el rigor típic de la premsa groga, un fet molt important de conèixer quants vidres s'han trencat, això vol dir que si a un altre districte trenquen un vidre més seran més radicals????

Tn se val, la corda es va estirant ells diuen qu compleixen ordres, i hi ha gent que respon. Que la por canvii de bàndol és qüestió de que estirem la corda no de que convertim les accions en vox de premsa rosa.
Re: atac al districte del clot
26 jul 2011
Per la redacció fa molta por, pareix que hagi sigut preparat per la mateixa policiía per criminalitzar, que no dic que aquets atacs puguen ser espontanis, segur que sí, però la forma de firmar i algunes de les frases "topicazo" diuen dos coses, o bé que es gent sense massa anàlisi i reflexió o bé que són policies.
Re: atac al districte del clot
26 jul 2011
Si un acto de esta forma os da que pensar tanto y de esa manera. Creo que análisis y reflexión no os sirven para nada. Mucho lirili y poco lerele. Queremos mas vidrios rotos y mas pitufos corriendo escalabrados. Un abrazo a tod@s l@s rebeldes y sus complices.
Re: atac al districte del clot
26 jul 2011
Sobre tot es veien bastants veins solidaris apart dels d,altres barris i molts cossos represius,molts i tambe camionetes de BCN o barcelona neta que lamentablement cada cop es mes habitual.AQUESTA ES LA SEVA MERDA DE DEMOCRACIA
Re: atac al districte del clot
27 jul 2011
Ben fet, ni cas al gilipoyes de Lemon.

Fora mercenaris del moviment llibertari! (A)cció i insurrecció!
Sindicato Sindicat