Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
25 de juliol: desnonament al Clot-Camp de l'Arpa!! Cap veïna fora del barri!
24 jul 2011
Ahir, dissabte 23 de juliol, una quinzena de veïnes i veïns del Clot-Camp de l’Arpa ens vam trobar per fer una cercavila pel barri. El motiu de la cercavila, organitzada per la Xarxa de Suport Mutu de l'Assemblea Social del Clot-Camp de l'Arpa, va ser convocar a tothom a participar en la concentració contra el desnonament dels veïns Verónica i Eliseo. Demà, 25 de juliol, el propietari pretén fer fora als dos veïns i els seus tres fills de casa seva, on han viscut durant els últims 26 anys, per poder llogar el pis per més diners. Des del barri hem decidit que no ho permetrem.

Durant la cercavila els gossos dels rics, la policia, ens van seguir i amenaçar des del començament. Al final, van identificar a dues persones al•legant que havien d’elaborar un “informe intern”.

Pel que fa al desnonament, veiem possible que intentin efectuar-lo sigui com sigui, usant la violència si cal. Per això, cridem a la solidaritat de totes i us convoquem a la concentració de dilluns (25 de juliol, 8:00 del matí, C/ Andrade, núm. 22, cantonada amb C/ Lope de Vega).
No passaran!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 25 de juliol: desnonament al Clot-Camp de l'Arpa!! Cap veïna fora del barri!
24 jul 2011
tota la solidaritat i suport amb els veins/veines que volen desahuciar

ENS VEIEM ALS CARRERS DEMA I SEMPRE!
Re: 25 de juliol: desnonament al Clot-Camp de l'Arpa!! Cap veïna fora del barri!
25 jul 2011
+ solidaritat.

desahuciar = desnonar,desnonament...
Que vagi bé,salut!!
Sindicat Terrassa