Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Divendres 29: Concentració a favor dels 9 de Palma
23 jul 2011
Convoquen una concentració de suport el 29 de juliol, a les 9.30 hores, als jutjats de Via Alemanya.
concentraci9de-palmainternet-color.jpg
El proper divendres, 29 de juliol, 9 joves, militants de Maulets, seran jutjats acusats d’amenaces i injúries per Jorge Campos, president de l’entitat Círculo Balear. Els presumptes fets varen tenir lloc en el decurs de la manifestació contra la corrupció del 20 de març de 2010. El grup de suport al col·lectiu entén que aquestes persones són víctimes d’una denúncia injusta i motivada per la voluntat que té l’extrema dreta de combatre al jovent mallorquí que s’organitza políticament.

Per tant, en demanen l’absolució, i consideren que els responsables dels incidents, en forma de crits, foren els membres de l’esmentat Círculo Balear, que acudiren amb la intenció de provocar i interrompre una mobilització totalment pacífica. A més, el col•lectiu reafirma la importància de continuar la lluita contra la corrupció a totes les institucions, especialment entre les generacions més joves.

A més, el grup de suport considera que aquest cas mostra una clara intenció de neutralitzar l’activitat dels i les joves independentistes de Maulets a Palma, i deixa en evidència fins a quin punt la policia espanyola realitza seguiments obeint criteris polítics i amb l’objectiu d’intimidar i de tenir controlats els moviments socials a Mallorca, especialment l’Esquerra Independentista.

Per últim, reivindiquen el dret del jovent a organitzar-se i actuar políticament amb total llibertat, per damunt de pressions policials, judicials o provinents de l’extrema dreta, i a lluitar en defensa del territori, la llengua i els drets socials. Així, entenen el moviment juvenil com una part vital per la resta de moviments socials de Mallorca.

Per tot això, fan una crida a la societat civil a donar suport als 9 encausats, i a aixecar una onada de solidaritat que aturi l’amenaça judicial que recau sobre ells. Convoquen una concentració de suport el mateix 29 de juliol, a les 9.30 hores, als jutjats de Via Alemanya.

Manifest 9 de Palma
Dia 29 de Juliol de 2011, 9 joves, militants de Maulets, seran jutjats acusats d’amenaces i injúries per Jorge Campos, president de l’entitat Círculo Balear. Entenent que aquestes persones són víctimes d’una denúncia injusta i motivada per la voluntat que té l’extrema dreta de combatre al jovent mallorquí que s’organitza políticament, demanam la seva absolució, tenint en consideració els següents punts:


Pensam que els responsables dels incidents, en forma de crits, durant la manifestació contra la corrupció el 20 de març de 2010 foren els membres de l’esmentat Círculo Balear, que acudiren amb la intenció de provocar i interrompre una mobilització totalment pacífica. A més, reafirmam la importància de continuar la lluita contra la corrupció a totes les institucions, especialment entre les generacions més joves.
Consideram que aquest cas mostra una clara intenció de neutralitzar l’activitat dels i les joves independentistes de Maulets a Palma, i destapa fins a quin punt la policia espanyola realitza seguiments obeïnt criteris polítics i amb l’objectiu d’intimidar i de tenir controlats els moviments socials a Mallorca, especialment l’Esquerra Independentista.


Reivindicam el dret del jovent a organitzar-se i actuar políticament amb total llibertat, per damunt de pressions policials, judicials o provinents de l’extrema dreta, i a lluitar en defensa del territori, la llengua, els drets socials, etc. Així, entenem el moviment juvenil com una part vital per la resta de moviments socials de la nostra illa.


Per tot això, cridam a la societat civil a donar suport als 9 encausats i a aixecar una onada de solidaritat que aturi l’amenaça judicial que recau sobre ells.

Per saber-ne més:

Nous militats de Maulets imputats en la denuncia del Círculo Balear
http://www.llibertat.cat/content/view/13139/29/

El "Grup de suport als 5 de Palma" fan una crida a la solidaritat per la denuncia de Círculo Balear
http://www.llibertat.cat/content/view/11434/29/
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/13444/1/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat