Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
concentració 25 de juliol: fem fora els antiavortistes ultracatòlics!
23 jul 2011
Concentració CONTRA ELS ANTIAVORTISTES a les 19:30h al carrer davant porta antiga hospital sant pau (carrer sant antoni maria claret amb cartagena), o sigui, una hora abans que els antiavortistes (queden a les 20.30). Els barris propers, o les persones que els vingui de gust poden acudir des de les 18:30h, doncs ja estarem unes quantes allà
octaveta concentracio 25_versio enviar internet.jpg
octaveta critica nova llei_versio enviar internet.jpg
Us enviem dues octavetes diferents: una que convoca a la concentració contra els antiavortistes el dia 25, i una altra que fa una crítica feminista a la nova llei. Seria genial si ens ajudeu a difondre-les per mail, blogs... Us enviem la versió per enviar per internet.
Però si alguna vol la versió per imprimir-ne còpies ja ens ho direu en aquest mail.

Hi ha certa confusió amb el lloc, ja que ens va arribar fa dies que els antiavortistes ultracatòlics es concentrarien davant la porta antiga de l'Hospital de sant Pau, la qual cosa és molt possible ja que hi ha antecedents recents (els antiavortistes s'han concentrat allà al maig i juny de 2011). S'haurien de concentrar al carrer, ja que la porta està en obres per dins, i per això ens sembla estrany que es concentrin en una porta bloquejada. D'altra banda, ens ha arribat una altra informació sobre la concentració antiavortista (el mateix dia 25 a la mateixa hora 20.30h) però en un altre lloc, que és la clínica privada Aragon (a l'octaveta es detalla l'adreça), la qual cosa també és possible ja que tenim antecedents (els antiavortistes s'han concentrat allà durant tot el 2009 i part de 2010). Qualsevol dubte ens podeu escriure a aquest correu electrònic, i si teniu informació feu-nos-la arribar!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: concentració 25 de juliol: fem fora els antiavortistes ultracatòlics!
23 jul 2011
Per dubtes i informació:
foradelesnostresvides ARROBA gmail.com
Sindicato Sindicat