Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Palestina reconeixeria una Catalunya independent
21 jul 2011
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut amb honors de cap d'Estat el president de l'Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbas, durant la seva visita a Catalunya. Mas ha dit que tant el Govern com la societat civil de Catalunya desitgen 'fervorosament' la fi del conflicte entre Israel i Palestina.
masmahmud[1].jpg
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut el president de l'Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbas, amb honors de cap d'Estat.

El president Mas ha manifestat que Catalunya desitja "fervorosament" la fi del conflicte entre Israel i Palestina, dos pobles "amics" de Catalunya, ha dit, i ha assegurat que el Govern farà "tot el possible per intensificar els espais de diàleg i reconciliació". .

El president de l'ANP ha advertit que el poble palestí "només vol la pau i viure independent per poder decidir el seu futur" sempre, però, a través de les negociacions i tenint en compte la part israeliana. És per això que el proper mes de setembre Palestina demanarà ser membre acceptat a les Nacions Unides.

Mas ha afirmat que si Catalunya fos membre de les Nacions Unides "procuraria" que hi hagués una posició europea "única" respecte la proposta de Palestina. Al seu torn, el president de l'ANP ha afirmat que el poble palestí creu "fermament" en els principis de llibertat, democràcia i dret a decidir "per tots els pobles del món", responent a una pregunta de la premsa sobre si reconeixeria una Catalunya independent.
Mira també:
http://www.cronica.cat/noticia/Palestina_reconeixeria_una_Catalunya_independent

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Palestina reconeixeria una Catalunya independent
21 jul 2011
Quin carallot en Mas. No fa pas massa deia el de sempre, l'arxifamos ara no toca. Traidors i botiflers, aco son ciu.
Sindicat Terrassa