Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Terra Cremada: publicació contra la derrota
21 jul 2011
Ja podeu llegir el segon numero de la revista Terra Cremada
Sense anàlisi, sense un pont rigorós entre la teoria i la pràctica, sense un balanç crític sobre les nostres dinàmiques concretes, les nostres lluites corren el risc de caure en l’autocomplaixença i tornar-se innòcues pel Poder. Evitar caure en automatismes i en processos acrítics són els objectius de Terra Cremada, resultat del debat i de la creació conjunta d’un grup de gent implicades en els entorns contrahegemònics de la ciutat de Barcelona, veient que, masses cops, els nostres cops no colpegen on podrien fer més mal.
En aquest segon número ens hem proposat fer un anàlisi sobre la derrota que ens ha fet molt difícil una perspectiva revolucionària de superació del capitalisme. Hem tractat la forma política que avui pren aquest, la democràcia, per donar-nos eines per a la seva possible superació. En un altre article, hem volgut tornar-li a la violència el seu caràcter: una eina al nostre servei, no per mitificar-la ni per menysprear-la, senzillament per utilitzar-la quan ens sigui necessària.

Altres debats complementen la revista, crítica de gènere respecte la violència, necessitat de revisió de l’antifeixisme, vaga del 29-S...

La nostra revista és de distribució gratuïta i la podràs trobar a la majoria de centres socials de Barcelona i rodalies així com a vàries llibreries de la ciutat.

Si no trobes la revista envia’ns un mail a la direcció terracremada ARROBA pimienta.org i et direm on la podràs trobar aprop d’on visquis.

Tanmateix podràs llegir els nostres articles en format digital o descarregar-te’ls en pdf. a la direcció terracremada.pimienta.org
Mira també:
http://terracremada.pimienta.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa