Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder
Els “indignats” no reuneixen prou gent per tallar els accessos a Barcelona
21 jul 2011
Els intents per aturar el trànsit en aquestes vies, en una convocatòria prevista per a les 07.30 hores, han resultat infructuosos
Ara el col·lectiu té previst unir-se a la protesta de l'Hospital del Mar.
21/07/11 10:35 - Barcelona - ACN

Els “indignats” que han respost a la crida del moviment per tallar els accessos a Barcelona aquest dijous al matí no han reunit prou gent per aconseguir-ho. En uns minuts, els Mossos d'Esquadra els han fet sortir de l'avinguda Diagonal i la Meridiana.

Cap a les vuit del matí, una trentena de persones s'han concentrat a la Diagonal i una altra trentena a la Meridiana, i després de fracassar en l'intent de tallar les vies s'han dirigit cap al metro. Els indignats han començat a reunir-se als Jardinets de Gràcia de Barcelona. Des d'aquí, es dirigiran a l'Hospital del Mar per sumar-se a les protestes dels treballadors d'aquest centre hospitalari.

Després de la manifestació d'ahir dimecres per protestar per les retallades del govern, el col·lectiu havia acordat en assemblea fer aquests talls per donar visibilitat a la seva protesta.
Mira també:
http://www.avui.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/436956-els-indignats-no-reuneixen-prou-gent-per-tallar-els-accessos-a

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els “indignats” no reuneixen prou gent per tallar els accessos a Barcelona
21 jul 2011
doncs es tornarà a intentar, i per la pròxima alguna barricada o alguna cosa, la lluita continua
Re: Els “indignats” no reuneixen prou gent per tallar els accessos a Barcelona
21 jul 2011
es que es va convocar a les 10 de la nit una acció per les 7.30 del mati següent, no es gens raro que passes això.
de totes formes estaria bè que l'informació provingués de gent que hi va participar i no només d'un periòdic enemic.
Re: Els “indignats” no reuneixen prou gent per tallar els accessos a Barcelona
21 jul 2011
Se ha de buscar una hora mejor para reunir mas gente y tambien no se putee en las ronda al que va a currar a las 8h, y se pierdan asi simpatias con el movimiento a las 12h o la hora que se vea.

Lo de cortar calles es una buena protesta como cuando se hizo en diagonal tras la carga de los mossos el 27M.
Re: Els “indignats” no reuneixen prou gent per tallar els accessos a Barcelona
21 jul 2011
El reconeixement que molta gent tenim dels Indignats es pot posar en entredit amb els talls de carreteres. La gent ens cabregem amb els qui tallem les carreteres. Som humans!
Crec més en el seguiment i esbroncada dels Consellers Cínics allà on vagin. També en els actes contra el desnonament.
Re: Els “indignats” no reuneixen prou gent per tallar els accessos a Barcelona
22 jul 2011
Lo que pasa es que desde que los "reformistas" (DRY y compañía) decidieron que si no podían controlar un movimiento fuerte era mejor(para ellos) debilitarlo pero controlarlo (dividir la asamblea de BCN en 20 asambleas de barrio fáciles de dirigir, dejar las discusiones e interacciones para Internet, etc...) Esto esta perdiendo fuelle a una velocidad pasmosa(y ellos lo potencian con iniciativas como "ocupar les platjes" que es hacerte una foto en bañador y colgarla en una web suya para hacer la revolución...) La gente esta cada vez más dividida,desencantada y los pocos con ganas se enfrascan en sus barrios en problemas de sus barrios ( que no cierren "MI" CAP, el casal de MI barrio...) y así nos va.
La única manera de arreglar ésto sería una auténtica Refundación del movimiento. Reunirnos para pensr si esto es lo que queríamos hace 50 días y si no es mejor dar marcha atrás y volver a pensar en ena asamblea unitaria que piense en global(y que los barrios continúen,por supuesto,pero centrados en lo concreto) y mucho más difícilo de manipular..
En el Agora de Pl Catalunya hay gente que se empieza a plantear esto en serio,si alguien quiere venir y dar su apoyo u opinión y trabajarlo, ahí está cada día..Pl Catalunya a las 19h,bajo las fuentes,dondo estaba el "escenario" de las asambleas...Si muchos pensamos así, unámonos
Sindicat Terrassa