Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal
Cap ala vaga general 2011
19 jul 2011
comunicat cap a la vaga general per finals del 2011
capalavaga.pdf
capalavaga.pdf (48,01 KiB)
Companyes: Això és una crida a una vaga general social de persones treballadores, aturades, estudiants i precàries.

Què us hem d'explicar que no sapigueu ja, retallades i privatització de la sanitat i l'educació, reducció de les ajudes socials, desnonaments, rescats bancaris, augment dels impostos, sous miserables, jornades interminables, hores impagades, etc..

D'aquí poc les mesures d'ajust econòmic que exigeixen els bancs europeus, el FMI i la Unió
Europea seran molt més dures. Ens diran que és un problema de tots, però no oblidem que l'únic que busquen, és mantenir els privilegis de les classes dominants i alhora, evitar que les elits
financeres facin fallida. Les mateixes elits que s'han endeutat tots aquests anys per mantenir els
seus alts beneficis amb l'especulació financera i que ara clamen per a que paguem per ells, per a
que treballem més barat i més temps i per a que continuem donant la nostra vida per ells.

Davant d'aquest panorama la classe política, tant aquí com a Europa, fa pinya amb el sistema financer, per intentar que el vaixell capitalista no s'enfonsi, deixant clar que els governs estan per defensar el poder econòmic i fent-nos pagar els plats trencats. No esperàvem menys.

Mentrestant, les cúpules dels sindicats majoritaris recolzen les polítiques dels partits, deixant de banda els nostres interessos com a classe treballadora, i traïnt-nos un cop més. Amb cada Pacte de la Moncloa que donen suport, amb cada Reforma Laboral a la que fan veure que s'oposen, amb cada ERO que signen, amb cada subvenció que cobren, amb cada vaga que intenten evitar, amb cada una de les seves accions , ens demostren de part de qui estan. Els líders sindicals de CCOO i UGT formen part de l'establishment que està arruïnant les nostres vides.

Durant aquest temps hem deixat palès que cap govern, partit o sindicat ens representa. I que la
nostra autorganització és la nostra força. Però ara, creiem que cal fer un pas més, és el moment
de convocar una vaga general i fer un salt qualitatiu en la nostra lluita. Des de a baix, de la gent del carrer, estudiants i mestressos de casa, persones treballadores i aturades, autònoms i precàries.

La vaga general i el bloqueig de l'economia capitalista, és l'eina que hem utilitzat històricament per fer-nos escoltar i respectar i per combatre la pressió a la qual se'ns sotmet. No volem que sigui només un dia de caire festiu, aïllat i inconnex. Sinó que estigui dins d'unes mobilitzacions que ja han començat i que cal continuar i aprofundir.

Cal prendre consciència de que els nostres interessos no són els dels empresaris, polítics, i tots aquells que obtenen beneficis del sofriment i l'explotació humana i mediambiental. Hem de perdre la por i entendre que totes les seves mesures no són per millorar les nostres vides, sinó per salvar els seus beneficis.
També cal apostar per l'organització de base, extingint els representants i la burocràcia per passar a fer ús de la pràctica assembleària i l'acció. I això ja s'està donant al nostre voltant, ja tenim molts exemples d'organització assembleària sense representants, als barris, llocs de treball, pobles i ciutats, com a solució immediata i com a proposta d'organització social.
Sabem que és un repte convocar una vaga general al marge de les organitzacions majoritàries, haurem de treball dur per tirar endavant tal
empresa, però hem demostrat que tenim la capacitat i la força per fer-ho.
De nosaltres depèn, de ningú més.

CAP A LA VAGA GENERAL SOCIAL fins a vèncer.

capalavaga ARROBA gmail.com

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more