Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La majoria sindical a Sharp (UGT, CCOO i FTC) avalen l’acomiadament de 87 treballadors
18 jul 2011
La majoria sindical a Sharp ( UGT, CC.OO i FTC ) signen l’acomiadament de 87 treballadors de Sharp - ERO d’extinció de contractes- "curiosament" en la llista estan tots els afiliats/des de CGT en l’empresa.

CARTA DE LA SECCIÓ SINDICAL DE CGT ALS TREBALLADORS DE SHARP.
La Secció Sindical de la CGT a Sharp, vol donar-vos les gràcies a tots aquells que en el seu moment ens vau donar el vostre vot, i en els últims dies el vostre suport en aquesta lluita tan desigual que hem mantingut amb l’empresa i alguns dels sindicats aliats a aquesta, per intentar parar l’atropellament que ha suposat el tercer ERO temporal i aquest últim d’extinció de contractes. Hem estat l’únic sindicat de l’empresa que no ha signat cap dels dos.

Ens sentim orgullosos d’haver defensat els interessos dels treballadors/es fins a l’últim dia. Hem estat fidels en tot moment al nostre compromís amb els treballadors tal com deia el nostre lema "el nostre únic interès és la defensa dels treballadors" , tal com vam dir en el seu moment hem estat transparents amb la plantilla i hem mantingut la nostra dignitat. Aquest compromís amb els treballadors ens ha portat a mantenir una dura lluita amb la direcció de l’empresa i alguns sindicats que feien d’aliats de la mateixa. El no doblegar-nos als seus interessos ens ha fet pagar un preu molt car, doncs tots els membres de la Secció Sindical de la CGT a Sharp han estat inclosos en la llista del ERO d’extinció de contractes, deixant de costat la situació personal en la qual quedem cada membre de la CGT a Sharp; dir-vos que estem orgullosos que l’empresa no ens hagi posat de genolls en cap moment, com indica el preu que hem pagat. Potser si ho haguéssim fet com les altres seccions sindicals, també ens hauríem salvat, però clar a costa de vendre als nostres companys. Dir-vos a tots adéu i que us vagi ben tant als companys que us quedeu a Sharp com als que us aneu a Nortia. Estem orgullosos d’haver-vos representat, doncs la gran majoria sou persones molt treballadores i molt dignes, per el que us desitgem la millor sort del món. I per favor no oblideu que molts (no tots) dels del Comitè que en el seu moment ens van vendre, continuaran amb vosaltres, us tornaran a demanar el vostre vot. Quan arribi aquest moment no oblideu , com va ser el seu comportament en aquests últims anys. No oblideu que ens van vendre a 87 companys per salvar-se ells i que arribat el moment no dubtaran a tornar a fer-ho si és necessari.

Gràcies companys/es.

Secció Sindical de CGT a Sharp

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La majoria sindical a Sharp (UGT, CCOO i FTC) avalen l’acomiadament de 87 treballadors
19 jul 2011
Habría que hacer una caja de resistencia y entragarla a los despedidos. Si fuésemos serios lo haríamos. es muy difícil apoyar trabajadores cuando ves que cobardemente permiten y promueven estas situaciones. No sé...
Re: La majoria sindical a Sharp (UGT, CCOO i FTC) avalen l’acomiadament de 87 treballadors
19 jul 2011
1978-2011: glòria a ccoo i ugt, immensa glòria de merda...
Sindicato Sindicat