Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : laboral
CGT SEAT: Carta oberta al Senyor Felip de Borbó
18 jul 2011
Ha estat vostè convidat a inaugurar la línia de producció d’un model Audi a la fàbrica de Martorell, en representació de l’aristocràcia espanyola. Potser pensi vostè que aquesta inauguració es limita a un acte protocolari que surt a les notícies com un espectacle més de la televisió. Però darrere d’aquesta inauguració hi ha unes "bambolines" que, de ben segur, ningú de l’empresa o del seu seguici gosarà ensenyar.

La CGT havíem estat convidats a participar en aquest acte com a part de la Representació Sindical majoritària a SEAT. No obstant això, davant l’ambient de repressió, fins i tot del dret constitucional a la lliure expressió, que hem patit en el dia d’avui, des de l’organització anarcosindicalista de la CGT hem rebutjat la invitació a assistir als actes d’inauguració i volem fer-li arribar el següent:

L’adjudicació del model Q3 a SEAT-Martorell ha significat un acte de xantatge contra tota la plantilla de SEAT per part de la multinacional VW, pel qual s’han congelat els salaris amb l’amenaça d’eliminar centenars de llocs de treball.
SEAT ha realitzat, en els últims cinc anys, dos processos d’acomiadaments massius i salvatges que han tingut l’objectiu de portar a la plantilla la política de la por i la repressió.
SEAT porta 2 anys i mig vulnerant, de facto, el principi constitucional a la negociació col.lectiva i obligant a la plantilla a ritmes de treball cada vegada més inhumans en aquestes línies de muntatge. El maquillatge que aquestes línies de treball han tingut per la seva visita, amaga unes conseqüències cada vegada més pernicioses, per a la salut de les persones que hi treballen.
Degut a la seva visita, s’ha canviat el torn a més de 500 persones durant tres dies, amb negatives conseqüències en la conciliació de la vida familiar, per a tots ells i elles.
En el dia d’avui la fàbrica de Martorell s’ha convertit en un Estat de Lloc, vulnerant principis democràtics i donant-se situacions de vassallatge pròpies d’un estat feudal i no d’un país democràtic.
Per això, li manifestem el nostre rebuig a la seva visita i a aquest tipus d’actes que amaguen realitats molt negatives per a la majoria dels ciutadans d’aquest país i que només ajuden a generar un món virtual per vendre en els mitjans de comunicació.

Suggerim que per conèixer en realitat el que significa una fàbrica de muntatge de cotxes i una línia de producció en cadena, renunciï als seus privilegis i demani un lloc de treball en les cadenes de SEAT. Amb això, no només coneixeria vostè la veritable cara de la fabricació de vehicles, i en especial la del model que avui ajuda a inaugurar, també ajudaria vostè a sortir de la crisi al conjunt de la societat espanyola que ha de sufragar les despeses de tota la cort reial.

Martorell, 13 de juliol de 2011.

Seccions Sindicals CGT al Grup SEAT

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CGT SEAT: Carta oberta al Senyor Felip de Borbó
19 jul 2011
Joder lo siento !! Pero en el palacio hay hasta espias internacionales !!
Re: CGT SEAT: Carta oberta al Senyor Felip de Borbó
19 jul 2011
Ni de coña es idiota ! jajajja
Sindicat Terrassa