Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Jornades d'autogestió a Can Piella
17 jul 2011
Cartel jornadas autogestión.jpg
Perquè l'Autogestió?

Recolzem un model d’autogestió basat en la presa de decisions de forma horitzontal, no jeràrquica.
Considerem que és una forma d’empoderament i transformació social. Entre els seus beneficis trobem:
-Resiliència: Redueix les nostres dependències i vulnerabilitat davant els poders econòmics i polítics . A través d’ella guanyem en autonomia.
-Aprenentatge cooperatiu i fes-ho tu mateix.
-Integració amb el medi ambient per implicar una producció local i adequada a necessitats particulars.
-Economia social i mercat basat en relacions de confiança: Implica un model cooperativista i més solidari, autorregulació de les condicions laborals, alliberament del treball assalariat.
Algunes webs d’interès: http://autogestionate.net, http://www.sindinero.org/, http://www.xarxaconsum.net/, http://www.decreixement.net/, http://www.nodo50.org/consumirmenosvivirmejor/

Qui Som?

Som un col·lectiu que treballem per contribuir a un canvi global enfront al sistema socioeconòmic que s’està imposant a les nostres vides i territoris, mitjançant la creació i difusió d’una alternativa local. En la societat actual el benefici individual està per sobre del bé comú i són uns pocs els que governen la resta de la població. Per contra nosaltres creiem en una societat regida pels valors de cooperació, horitzontalitat i llibertat.
La nostra alternativa passa per la recuperació de l’entorn i la masia de Can Piella, creant un espai nou, autònom alimentariament i integrat en el medi en que es troba, tot qüestionant-nos les nostres necessitats personals i col·lectives. Per això creiem en el concepte d’autogestió, molt ampli i obert, però transformador.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat