Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
La prensa apunta la policia dispara!
16 jul 2011
Ja fa bastants dies, que desde els mitjans en general(la vanguardia, el periodico,TV3, el pais,...)no paren de sortir articles per crear alarma social. Que si els carteristes per aqui, que si la inseguretat ciutadana per alla, i es clar, al final vulguis o no s'acaba creant alarma social. Pero el pitjor de tot es que molta gent va formantse una opinio manipulada sesgada i racista sense pensarse dos vegades quina es l'arrel del problema i perque ocorren els fets.
Amb aixó si no som lo suficientment fortes i ens unim, correm dos greus perills:

- El primer es que aixo fa creixer el racisme interior de moltissima gent, trencant aixi posibles vincles de solidaritat que per sort amb un treball constant i real es pot recuperar i com diuen moltes vegades la veritat sempre acaba sortint a la llum encara que costi.
Apart desde els medis el perfil de delinquent es un home-dona migrant d'origen africa o rumà en concret i per tant els barris amb mes migració es tornaran susceptibles de ser criminalitzats i on la policia tindra impunitat per actuar. Creant tambe una cortina de fum amb desdibuixant aixi el tema de la crisis i les retallades i culpant com sempre a les clases mes desfavorides en aquest cas una d'elles i mes estigmatitzada es la migrant.

- El segon Un cop abonat el terreny i servida la trampa, l'impunitat entra en escena i queden justificades situacions com las que es van viure ahir al poble sec quan un dispositiu de mossos i de urbanos, van practicar una redada racista i escandalosa, llogicament sota el pretex de detenir a carteristes, fent aixi que cualsevol mostra de solidaritat tambe es criminalitzi desacreditant a la gent i mostrant-la com a complices inconcients.

Per això es mes necessari que mai crear respostes contundents i solidaries com a lavapies, contra aquesta panda de cabrons!!
Perque per molta impunitat que tinguin si cada cop que venen als nostres barris totes juntes els fotem fora no poden fer res.

p.d. i despres encara hi haura gent que es preguntaran perque el 29-S es van apedregar cotxes dels mitjans, la resposta es obvia

POLICIA FORA DELS BARRIS!
MITJANS COMPLICES SEREU TRACTATS COM A TAL!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La prensa apunta la policia dispara!
16 jul 2011
el que està clar és que una mafia te la carregues amb pasma infiltrada, no amb un batalló de garrulos amb porra ocupant els carrers, identificant a tot quisqui "amb pintes".
Re: La prensa apunta la policia dispara!
16 jul 2011
Puig abordará con Trias que la Guardia Urbana patrulle el metro
Conseller de Interior y Alcalde de Barcelona estudiarán la actuación conjunta con los Mossos para acabar con los robos

El conseller de Interior, Felip Puig, asistirá a la Junta de Seguridad Local de Barcelona del 22 de julio para abordar con el alcalde, Xavier Trias, un plan de actuación entre los Mossos d'Esquadra y la Guardia Urbana para acabar con el problema de la seguridad del Metro y si la policía barcelonesa debe patrullar en el suburbano.
...
(la vanguardia)

No si al final ens ficaran policia hasta per anar a cagar, a la merda l'estat policial
Re: La prensa apunta la policia dispara!
16 jul 2011
Pues yo también intento sobrevivir sometiéndome lo mínimo a la esclavitud asalariada, llámame purria. Eso sí, purria consciente: no le robo a ancianitas ni a currantes (menos cuando se lo merecen).
Re: La prensa apunta la policia dispara!
16 jul 2011
Lo que sobran son idiotas, mentirosos y aduladores. carteristas en el metro no me molestan tanto. Con lo de plaza Cataluna y con un par de post en indymedia sumado a la "alarma social de verano 2011" He visto bastante debate por aquí sobre la postura a tomar ante mafias y pequeños grupos de ladronzuelos urbanos. Son diferentes pero el resultado de su acción puede ser el mismo: aumento de control social y miedo entre el pueblo, miedo a la policia y miedo al desconocido porque puede ser "ladrón".
Sindicato Sindicat