Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Un company de l’Ateneu Llibertari de Sabadell detingut [Concentració a la comissaria nord dels Mossos a les 19h]
13 jul 2011
Ahir (12J) els Mossos d’Esquadra van detenir a un company de l’Ateneu Llibertari de Sabadell. A hores d’ara continua retingut a la comissaria Nord d’aquesta ciutat. No sabem les acusacions policials exactes, només rumors i suposades proves d’incriminació.

Des de la CNT-AIT de Sabadell exigim la seva immediata llibertat, ja que fins i tot, tenint en compte les suposades acusacions policials (lleus desperfectes a objectes simbòlics capitalistes), aquestes en cap cas poden justificar una detenció que vulnera les seves pròpies lleis.

Si els Mossos d’Esquadra volen detenir a gent que veritablement provoquen un mal a la resta de la societat, que mirin vers les poltrones del partits polítics, l’empresariat sense escrúpols, els sindicalistes venuts o a responsables de bancs i caixes, per exemple, per ser tots ells agents actius en la creació de problemes reals que ens afecten negativament a tota la societat, tals com l’actual crisi econòmica i no vers el jovent lluitador d’aquesta ciutat.

L’actuació repressiva dels Mossos d’Esquadra ens genera alarma social. Des del Sindicat d’Oficis Diversos de la CNT-AIT de Sabadell exigim la llibertat d’aquest company de manera immediata.

CNT-AIT

Secretaria de Premsa i Propaganda
Mira també:
http://cntsabadell.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un company de l’Ateneu Llibertari de Sabadell detingut [Concentració a la comissaria nord dels Mossos a les 19h]
13 jul 2011
Ha sortit en llibertat abans de la concentració Queda desconvocat l'acte segons ens informen diferents companys/es de l'entorn del detingut

CNT Sabadell
+ info
http://cntsabadell.wordpress.com
Re: Un company de l’Ateneu Llibertari de Sabadell detingut [Concentració a la comissaria nord dels Mossos a les 19h]
13 jul 2011
LA CAÇA DE BRUIXES HA COMENÇAT!

ALERTA!

solidaritat amb el company deingut!
Sindicato Sindicat