Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : criminalització i repressió : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
Concentració en suport als encausats de la Vaga General del 29S
12 jul 2011
Concentració dijous 14 de Juliol
a les 12 del matí,
davant de la Ciutat de la Justícia
per donar suport a una companya i un company que seran jutjats pels esdeveniments del passat 29 de setembre, dia de Vaga General.
cartellweb.jpg
Des del Grup de Suport als encausats pel 29S us fem una crida per recolzar aquesta acció i totes les que vindran, perquè la repressió i la criminalització del Mal Govern és cada dia més arbitrària i impune.

Des d'aquest grup de suport recolzem a les companyes i companys que encara tenen processos oberts pel 29S, als companys i companyes que van ser valentes i no han callat les agressions patides en el desallotjament dels cinemes de Via Laietana el 22 de Gener, i també a totes les companyes i companys encausats el passat 1 de Maig.

I també estem pendents de les accions que estan duent a terme les companyes i companys pel desallotjament de Pç. Catalunya del 27 de maig, així com dels processos dels detinguts el 15 juny davant el Parlament, etc. Perquè tracten de criminalitzar totes aquelles persones que no callem i fem nostres els carrers com espai de lluita.

Ara més que mai, unim les veus i els esforços per acabar amb la seva impunitat.

Us agrairem a totes la màxima difusió.

Gràcies


Grup de suport 29S

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració en suport als encausats de la Vaga General del 29S
12 jul 2011
Ànims! No podran silenciar els nostres crits de justícia i llibertat! Som milers i ens estem despertant... la solidaritat és la nostra força!
Re: Concentració en suport als encausats de la Vaga General del 29S
12 jul 2011
Con la represión del estado contra todas/os aquellos que luchamos por cualquier situación ya sea laboral social y cultural, no cabe más que está unidos aunar fuerzas y esfuerzos. Responder a la represión estatal y patronal con nuestras armas la, SOLIDARIDAD Y EL APOYO MUTUO.
Sindicat Terrassa