Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
"Fallida parcial" Grega i Europa s' enfonsa..
12 jul 2011
Aquest matí ja es parlava d' una "fallida parcial" de Grècia i les conseqüents perdues en les borses. La por està amb que si realment Grècia fa "fallida" la situació d' aquest país s' extendrà a altres països com Italia, Espanya i Portugal.
El sistema capitalista i les seves estructures de poder estan tocant cada dia més baix, la bombolla ha esclatat a Grècia i pareix que sols ha sigut un començament.
El poble grec ha demostrat estar disposat a oposar-se firmement devant de l' ofensiva capitalista i ha escollit resistir i enfrontar-se a aquest sistema que ens explota i esclavitza. Una lluita molt digna, en la que necessitaran tot el suport i la solidaritat de la resta del món per fer front a la repressió que pateixen i patiran a cada pas.
Nombrosos economistes ens diuen que aquest sistema ha tocat fons i el pitjor està per arribar, els polítics responen als interessos del capital aplicant-nos les famoses retallades i una serie de mesures per sofocar aquest incèndi que crema i crema i no hi ha forma de sofocar-lo.
Mentre les explotades, ens veiem amb l' obligació d' organitzar-nos i començar a crear alternatives per a resistir als atacs del capital, els companys/es grecs ens estan marcant el camí amb l' organització dels explotats , als barris, al treball, a les escoles, a les universitats, a les presons... per poder respondre als presents i futurs atacs.
Aprofitem el moment i cridem als companys i companyes, creem xarxa, organitzem una resistència capaç de fer front a tot aquest feixisme encobert, juntes ho podem tot i ho hem demostrat.

http://justesrespostes.blogspot.com/2011/07/fallida-parcial-grega-i-el-e

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "Fallida parcial" Grega i Europa s' enfonsa..
12 jul 2011
Per que no es declara estat démergencia als mercats de deubte, com amb el controladors aeris?
Re: "Fallida parcial" Grega i Europa s' enfonsa..
12 jul 2011
Naturalment que Grècia no porà fer front al pagament d'un deute que cada dia augmenta. Una solució seria declar-se en Concurs de Acreedors, una figura legal i tutelada que podria aturar l'actual escalada especulativa.
Però clar no crec que això es pugui fer, si realment els rics continuen fent dobles amb aquesta crisi
Re: "Fallida parcial" Grega i Europa s' enfonsa..
12 jul 2011
I perque no se'n va tot a la merda? Crec que seria el millor...
Re: "Fallida parcial" Grega i Europa s' enfonsa..
13 jul 2011
que cadascu aprengui a imprimir el seus bitllets de banc... i campi qui pugui!
Sindicat Terrassa