Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Desallotjat el CSOA Libertatia de Badalona
11 jul 2011
Desallotjat, després d´un primer intent, el primer i únic CSO de la ciutat. La casa ha estat tapiada novament i romandrà en el mateix estat en que es va trobar.

Notícia treta de LaHaine: http://www.lahaine.org/index.php?p=54950
El divendres dia 8 de juliol ha estat desallotjada el CSOA Libertatia a Badalona, el primer i únic centre social okupat que hi ha hagut a Badalona. Han vingut a les 6h del matí i han estat una bona estona intentant entrar degut a que les defenses de la casa estaven ben fetes. No han pogut rebentar la persiana i han hagut de arrancar una de les xapes de ferro forjades a una porta passissa de la entrada principal.

La vivenda ja portava setmanes deshabitada, per tant no han trobat a ningú a l'interior. La casa ha estat tapiada novament i romandrà en el mateix estat en que es va trobar.

Nombrosxs veïnxs han donat mostres de suport a lxs okupants, cosa que es va veure tambè en l'intent de dessallotjament de fa dues setmanes, on es van concentrar unes 30 persones i es va evitar. Les veïnes es quexaven del mal estat en que tenia l'immoble a la propietaria i que tornarà a estar igual.

La desgracia d'aquest CSOA és que no ha pogut dur a terme activitats obertes al barri degut al mal estat que es trobaba l'edifici, que va portar molta feina i que al final no ha servit per a res; però tambè han sorgit nous col.lectius com l'Assemblea Llibertària de Badalona, que segueix en ple funcionament.

Nomès dir que el moviment okupa de la ciutat no ha mort, ans tot el contrari aquesta experiencia ha servit per coneixen's totxs millor i consolidar nous projectes, que potser no tardaran gaire a visulaitzar-se.
Mira també:
http://www.lahaine.org/index.php?p=54950
http://badalonaokupa.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Desallotjat el CSOA Libertatia de Badalona
12 jul 2011
Ja era hora!
Sindicato Sindicat