Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Nou ERO a Cubigel Compressors
08 jul 2011
Cubigel Compressors, antiga Unitat Hermètica, que pertany al grup industrial americà AIAC (American Industrial Adquisition Corporation), ha presentat un ERO temporal de 29 dies laborables (41 dies naturals), des del mes de Juliol fins a Desembre, sense un calendari d’afectació per mes llevat de Juliol que deixaríem de treballar l’última setmana. Aquest nou expedient seria el quart seguit en l’empresa, sent el tercer des que pertanyem al grup AIAC.

Les raons principals que argumenta l’empresa en aquest ERO seria l’increment de les matèries primeres i la caiguda de vendes prevista per al 2n semestre del 2011.

Des de la secció sindical de CGT volem posar de manifest el nostre rebuig a aquest expedient, denunciar la mala gestió realitzada en l’empresa. La pèssima organització interna, la mala planificació, la continua pèrdua de qualitat dels nostres compressors, la falta continua de matèria primera i de recanvis en les màquines, el desaprofitament de la flexibilitat, la realització d’hores extraordinàries i la incompetència de qui ens dirigeixen són els causants d’aquesta situació.

Assenyalar que a dia d’avui existeix un deute amb els proveïdors de 14M€, que al 70% de la plantilla se li deu la Paga Extraordinària d’Estiu i que la situació en l’empresa cada dia que passa és més difícil i complexa.

On queden aquestes bones intencions quan se signava el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell pel projecte Suma’T, era solament això, sortir en la foto amb les administracions, però no era per a crear ocupació en la comarca, o ha estat per a rebre les subvencions del projecte?.

És per això que li demanem al Director General, el Sr. Mark Johnston, que prengui les mesures oportunes per al bon funcionament de la nostra empresa, ha d’insistir i demanar a l’accionariat del grup AIAC que faci una aposta decidida per l’empresa i aporti la injecció econòmica necessària per al funcionament de l’empresa. I no esperar que les aportacions vengen per part de les administracions, bancs o de la plantilla via congelació salarial, ERO i pèrdues de drets socials, i una vegada més li demanem que adopti una actitud valenta i faci els canvis necessaris en les diferents direccions, ja sigui en Operacions, Qualitat, Logística, R&D, Finances, etc, perquè de seguir en l’actual situació entenem que perilla la nostra continuïtat.

Secció Sindical CGT Cubigel Compressors (CGT Sabadell)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou ERO a Cubigel Compressors
08 jul 2011
al Director General li demaneu una millor gestió.

i al Comitè d'Empresa no li demaneu res?
Re: Nou ERO a Cubigel Compressors
09 jul 2011
Claro: espacio para una o dos sillas...
Sindicat Terrassa