Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
10 de Juliol – Trobada de Barris, Pobles i Viles a la Glorieta del Parc de la Ciutadella
07 jul 2011
En la trobada de barris 26J es va quedar que la propera convocatòria de trobada de barris es faria el 10 JULIOL a les 18h a la Glorieta del parc de la Ciutadella.
Com ens organitzem a partir d’ara?

PROPOSTES que s’han treballat des dels barris:

Sants: presenten una proposta organitzativa per desplaçar el poder de plaça Catalunya als barris i promoure una coordinació territorial dels barris. Per exemple, es podrien nomenar delegats de les comissions tècniques i de les comissions territorials i potser que es trobessin els del Barcelonès cada 15 dies. A més, es pretén que hi hagi una bona coordinació entre les comissions dels difertents barris. També es podrien crear comissions temporals per mobilitzacions o accions puntual.

Sant Andreu: Assenyalen que s’ha de prendre una decisió sobre la coordinació entre els barris. Es qüestionen la funcionalitat de plaça Catalunya.


Propostes d’acció / Passos a seguir

Sants: Proposta de mobilització pel 9 de juliol de 2011 per demostrar que el moviment s’ha traslladat als barris. Estan debatent propostes per fer accions el 20 i el 21 de juliol, com per exemple una marxa fúnebre al Parlament o mobilitzacions a les seus dels partits. També esmenta el referèndum del 18 d’octubre a Madrid (ens hem de posicionar al respecte)

Barceloneta: Informen que el 30 de juliol hi ha una mobilització des de l’Hospital de l’Esperança (17h) cap a casa de l’Arthur Mas, i conviden a tots els barris a participar-hi.

(Esmenten “Supersano”, personatge reivindicatiu de la Barceloneta).

Sant Gervasi: Convocatòria 6 de juliol a les 20h a la plaça ¿Sarria? A una xerrada de Mirren Etxezarreta per explicar els efectes del Pacte de l’euro.

9Barris: Proposen fer una marxa en breu a les 8.30 l’Hospital de Vall d’Hebron, però que es parlarà a la reunió de dimecres (29.06) per acabar-ho de concretar. Recorda la importància de les cassolades, que ja s’estan abandonant. Es proposa que el 20 i el 21 de juliol es faci una marxa al consulat de Grècia en solidaritzar-se. Denuncia la voluntat de tancar les urgències dels CAP’s com ara la de Ciutat Meridiana.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat